Jak se vhodně obléknout na rande? Zaměřte se na detaily a barvy, které vám lichotí

Ve chvíli, kdy se blíží rande, mnoho lidí začne přemýšlet, co si obléknout na sebe. Ať už se jedná o první rande, nebo o několikátou schůzku, vždy je důležité zvolit takový outfit, abyste na potenciálního partnera či partnerku udělali ten nejlepší dojem. Podívejte se na tipy, jak se obléknout na rande v jakémkoliv věku.

Prvním krokem pro úspěšné rande je zjistit, kam a na jakou aktivitu jdete. Výběr oblečení bude záviset na tom, zda jde o romantickou večeři, procházku v parku, koncert, kávu v kavárně nebo něco úplně jiného. Rande v restauraci si vyžaduje elegantnější oblečení než rande například v parku.

Čtěte také: První rande podle horoskopu. Kam pozvat Ryby nebo Štíry a nikdy se nesplést?

Dbejte na pohodlí

Abyste na schůzce vypadali dobře, neměli byste zapomínat na to, že se budete muset v daném outfitu také pohodlně pohybovat. Pohodlí je tedy první klíčovou věcí, na kterou byste měli brát ohled při výběru outfitu. Vybírejte oblečení, ve kterém se cítíte komfortně a které vám umožňuje být aktivní a spontánní. Nezapomínejte na to, že je důležité, abyste byli především sami sebou. Oblečení by mělo odrážet vaši osobnost a styl a měli byste se v něm cítit sebevědomě.

Vybírejte barvy, které vám lichotí

Důležitou roli při výběru outfitu hrají barvy. Vždy je důležité vybrat takové barvy, které vám lichotí a podtrhují vaši osobnost. Pokud máte pocit, že vám nějaké barvy nesluší, přemlouvat se do nich nemusíte. Existují však barvy, které jsou univerzální a dobře v nich vypadají jak brunety, tak blondýnky, ženy světlé i snědé pleti.

Takovou barvou je modrá. Má velkou škálu odstínů, a proto si v ní může najít ten svůj opravdu každá žena. Stejně tak i barva bílá. Blondýnky se světlou pletí sice mohou namítat, že pro ně slušivá není, ale často jde o předsudek. Bílá košile a bílé tričko je základ každého šatníku a na kráse určitě neubere.

Zapomínat by se nemělo ani na červenou barvu. Mnohé ženy ji považují za příliš výraznou a vyzývavou, ale i tato barva má mnoho odstínů, které se hodí k různým typům pleti a vlasů. Červená barva je navíc barva symbolizující vášeň a sílu, což je na rande ideální.

Jaký outfit mají na rande zvolit starší dámy?

Starší žena by měla na rande volit obzvláště takové oblečení, které odráží její osobnost a přináší jí sebevědomí. Pro dámy vyššího věku jsou vhodné například elegantní kalhoty nebo sukně spárované s vkusnou halenkou. Namísto bundy je vhodné zvolit kvalitní sako či kabát a nezapomenout na vhodné doplňky.

Doplňky, jako jsou šperky a kabelky, mohou outfit totiž pozvednout na vyšší úroveň. V neposlední řadě je důležité myslet na správně zvolené líčení a účes. Make-up by měly mít starší dámy decentní, který bude ladit s celkovým vzhledem. Starší ženy by měly být inspirací pro ženy mladší, měly by poukazovat na to, že stárnout se dá s grácií a během randění lze vypadat skvěle opravdu v každém věku.

Podívejte se, jaké jsou největší módní nešvary:

Sdílejte článek
Štítky krása oblečení móda styl inspirace schůzka outfit randění

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.