Jak se vhodně obléknout na rande? Zaměřte se na detaily a barvy, které vám lichotí

Ve chvíli, kdy se blíží rande, mnoho lidí začne přemýšlet, co si obléknout na sebe. Ať už se jedná o první rande, nebo o několikátou schůzku, vždy je důležité zvolit takový outfit, abyste na potenciálního partnera či partnerku udělali ten nejlepší dojem. Podívejte se na tipy, jak se obléknout na rande v jakémkoliv věku.

Prvním krokem pro úspěšné rande je zjistit, kam a na jakou aktivitu jdete. Výběr oblečení bude záviset na tom, zda jde o romantickou večeři, procházku v parku, koncert, kávu v kavárně nebo něco úplně jiného. Rande v restauraci si vyžaduje elegantnější oblečení než rande například v parku.

Čtěte také: První rande podle horoskopu. Kam pozvat Ryby nebo Štíry a nikdy se nesplést?

Dbejte na pohodlí

Abyste na schůzce vypadali dobře, neměli byste zapomínat na to, že se budete muset v daném outfitu také pohodlně pohybovat. Pohodlí je tedy první klíčovou věcí, na kterou byste měli brát ohled při výběru outfitu. Vybírejte oblečení, ve kterém se cítíte komfortně a které vám umožňuje být aktivní a spontánní. Nezapomínejte na to, že je důležité, abyste byli především sami sebou. Oblečení by mělo odrážet vaši osobnost a styl a měli byste se v něm cítit sebevědomě.

Vybírejte barvy, které vám lichotí

Důležitou roli při výběru outfitu hrají barvy. Vždy je důležité vybrat takové barvy, které vám lichotí a podtrhují vaši osobnost. Pokud máte pocit, že vám nějaké barvy nesluší, přemlouvat se do nich nemusíte. Existují však barvy, které jsou univerzální a dobře v nich vypadají jak brunety, tak blondýnky, ženy světlé i snědé pleti.

Takovou barvou je modrá. Má velkou škálu odstínů, a proto si v ní může najít ten svůj opravdu každá žena. Stejně tak i barva bílá. Blondýnky se světlou pletí sice mohou namítat, že pro ně slušivá není, ale často jde o předsudek. Bílá košile a bílé tričko je základ každého šatníku a na kráse určitě neubere.

Zapomínat by se nemělo ani na červenou barvu. Mnohé ženy ji považují za příliš výraznou a vyzývavou, ale i tato barva má mnoho odstínů, které se hodí k různým typům pleti a vlasů. Červená barva je navíc barva symbolizující vášeň a sílu, což je na rande ideální.

Jaký outfit mají na rande zvolit starší dámy?

Starší žena by měla na rande volit obzvláště takové oblečení, které odráží její osobnost a přináší jí sebevědomí. Pro dámy vyššího věku jsou vhodné například elegantní kalhoty nebo sukně spárované s vkusnou halenkou. Namísto bundy je vhodné zvolit kvalitní sako či kabát a nezapomenout na vhodné doplňky.

Doplňky, jako jsou šperky a kabelky, mohou outfit totiž pozvednout na vyšší úroveň. V neposlední řadě je důležité myslet na správně zvolené líčení a účes. Make-up by měly mít starší dámy decentní, který bude ladit s celkovým vzhledem. Starší ženy by měly být inspirací pro ženy mladší, měly by poukazovat na to, že stárnout se dá s grácií a během randění lze vypadat skvěle opravdu v každém věku.

Podívejte se, jaké jsou největší módní nešvary:

Sdílejte článek
Štítky krása oblečení móda styl inspirace schůzka outfit randění

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.