Celebrity

28. listopadu 2023 07:00

redakce Prima Ženy

Jak se ze tří rodin stane jedna velká? Podívejte se na hvězdně obsazenou komedii Střídavka

Český film Střídavka sledujte v pátek ve 20.15 na Primě

Nová česká komedie o zmatcích v rodině a v partnerských vztazích navodí hned 1. prosince tu správnou sváteční pohodu před letošními Vánoci. Film Střídavka od režiséra Petra Nikolaeva „je o tom, jak přežít současné i minulé partnery, všechny děti, ať už jsou vaše, nebo ne, jak se v tom neztratit a udržet si zdravý rozum,“ jak popisuje snímek jedna z jeho hlavních tváří Martin Hofmann.

Herci Martin Hofmann, Jitka Čvančarová, Anna Polívková, Jiří Vyorálek a Kristína Svarinská v hlavních rolích představují bývalé nebo současné partnery. Musí se společně postarat o všechny děti, které spolu coby minulé nebo nové páry mají, a také o ztřeštěnou babičku jedné z postav v podání Evy Holubové. Dalším z úkolů pro všechny je najít nového chlapa postavě Anny Polívkové, která po partnerském střídání zůstala na ocet.

Diváci se na film Střídavka mohou těšit v televizní premiéře 1. prosince ve 20:15 na Primě nebo mohou komedii sledovat online na prima+.

Za komedií Střídavka stojí režisér Petr Nikolaev, autor úspěšných filmů jako Báječná léta pod psa, Příběh kmotra, Lidice nebo Vybíjená. „Střídavka je komedie, ale chtěli bychom ve filmu obsáhnout různé emoce, neměla by to být jen legrace za každou cenu. Ve své náladě by se film měl podobat třeba Báječným létům pod psa,“ přiblížil Petr Nikolaev v narážce na svůj snímek.

„Věřím, že příběh Střídavky bude divákům blízký, ať už ji sami řeší, nebo řeší jen jednu rodinu nebo jen vztah se svým partnerem,“ dodal pro FTV Prima režisér.

„Petr Nikolaev je inteligentní, slušný, citlivý, cítil jsem se s ním na place v bezpečí. Myslím, že je zárukou toho, že ze střižny vyleze film, za který se nikdo nebudeme muset ani omlouvat, ani stydět,“ doplnil Martin Hofmann s tím, že Střídavka by měla být zábavná, břitká, chytrá v dialozích a občas dojemná. „Vůbec by pak neměla být blbá,“ věří Hofmann.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.