Seriály a filmy

24. října 2024 16:45

Šarlota Chmelařová

Jana řekla Zdeňkovi, že chce skončit. Vnímám to jako svoji prohru, tvrdí

Jana řekne Zdeňkovi, že chce skončit - Honeymoon – líbánky k nepřežití (39)

Jana Boháčková pobyt se Zdeňkem Řehořem na ostrově nedává čím dál více. Jejich poslední konverzace skončila výbuchem emocí, sprostými slovy a odchodem Jany pryč z natáčení. Jakou měla celá situace dohru?

Jana si se Zdeňkem povídala v jejich společném přístřešku. Zdeněk navrhl, že by si mohli na chvíli vyměnit role a chovat se k tomu druhému tak, jak se chová on. Janu to naštvalo natolik, že později za hlasitého nadávání odešla.

Mohlo vám uniknout: Aplikace Prima Zone vás vtáhne do zákulisí show Honeymoon – líbánky k nepřežití

Když se trochu uklidnila a jejich konverzace pokračovala, Zdeněk jí položil prostou otázku: „Chceš to ukončit?“ „Chci,“ odvětila Jana bez váhání v dalším díle reality show Honeymoon – líbánky k nepřežití, kterou můžete sledovat online na prima+ nebo od pondělí do čtvrtka večer na Primě.

Trpělivost došla na obou stranách?

Nicméně později pekařka ve své výpovědi na kameru prohlásila, že je možné, že si některé věci uvědomí. „Třeba si spoustu věcí, jak říká náš ezoterik, uvědomím. Asi ano, asi později. Nebo ne. Vnímám to rozhodně jako svoji prohru, že jsem to nevydržela. Ne, že jsem nenavázala vztah, ale spíš, že jsem to jako nevydržela…“ dodala Jana v devětatřicátém díle.

Podle Zdeňka by si Jana měla dávat trochu víc pozor na to, jaká slova vypouští ze svých úst. „Jana má tendenci nevidět si do pusy, když něco říká. Měl by mít člověk trošku úctu k tomu druhému,“ prohlásil Zdeněk. Jak se bude jejich vztah vyvíjet dál? Vyvěsí bílou vlajku a vzdají to stejně jako Mária a Milan? Sledujte premiérové díly Honeymoon – líbánky k nepřežití na prima+.

Napětí pokračuje také mezi Janou a Martinem:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 10. 2024

Dnes by vás mohly potkat zklamávající e-maily nebo telefonáty. Možná, že někdo, koho jste chtěli navštívit, nebude moci přijít. Nenechte si tím zkazit náladu. Věci se stávají. Zabývejte se přípravami a užijte si den. Nezacházejte do opačného extrému a nepracujte příliš tvrdě.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.