Celebrity

5. května 2023 10:20

David Laštovka

Josef Bek byl sukničkář. Slavná kolegyně s ním prožila orgasmus přímo na jevišti

Herec Josef Bek miloval život a společnost krásných žen. Ženil se pouze jednou, ale manželce být věrný nedokázal. Na sklonku života se potýkal s vážnými zdravotními problémy, kvůli kterým přišel o velkou roli v pohádce Princezna ze mlejna. Od jeho smrti právě uplynulo 28 let.

Josef Bek žil sice ve spokojeném manželství s tanečnicí Evou, kterou si bral v roce 1947 a byl s ní až do své smrti, věrnost mu ale nikdy nic moc neříkala. Byl vyhlášený sukničkář. Eva o jeho milostných úletech věděla, ale tolerovala mu je a o rozvod nikdy nepožádala. Mezi jeho milenky patřila i o tři mladší herecká kolegyně Zdenka Procházková.

Šokující sexuální zážitek

Ta ve své knize nazvané Procházka životem popsala velmi pikantní zážitek, který prožila přímo na jevišti. Procházková v knize neuvedla, že orgasmus měla s Bekem, kolegové ale měli jasno. Ladislav Trojan novinářům z deníku AHA! v minulosti prozradil, že vzpomínky slavné herečky se týkají právě Josefa Beka.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Který stát v Evropě má nejvyšší důchody pro seniory?

„Několikrát jsme byli partnery na jevišti a byla radost s ním hrát. A najednou, po letech, jsme opět hráli milenecký pár, a tu se stalo něco neuvěřitelného. Na jevišti mi začal šeptat do ucha těmi nejoplzlejšími slovy, co se mnou hodlá udělat. Zády k hledišti mi ukazoval svůj vztyčený pyj, v rámci hraní mi strkal jazyk do ucha. Jednou to vyvrcholilo, když v režijním aranžmá si mu v jedné chvíli sedám na klín. Měl připravenou ruku, aby mi mohl vjet pod sukně a přímo do těch míst, která způsobují to největší vzrušení. Já jsem v ten moment snad ani nevěděla, že jsem na divadle, otřásl mnou takový orgasmus, jaký jsem nikdy před ani potom už nezažila,“ napsala v knize herečka.

Herečka Zdenka Procházková v pořadu Show Jana Krause (2016)
Autor Filip Budák pro FTV Prima

Otékaly mu nohy, nemohl se na nich udržet

Poslední roky života Josef Bek strávil spíše po nemocnicích. Zemřel 5. května roku 1995 ve věku 76 let. Jeho manželka skonala o půl roku později. Kvůli svému zdravotnímu stavu herec pár let před smrtí odmítl i lákavou nabídku. Režisér Zdeněk Troška ho chtěl obsadit do role mlynáře v pohádce Princezna ze mlejna. „Pan Bek mi poděkoval, mrzelo ho to, ale řekl, že má strašně oteklé nohy a je rád, že se vůbec udrží na nohou. Za dva roky, když jsme točili druhý díl, byl už po smrti,“ prozradil webu Prima Ženy režisér Troška.

Josef Bek jako dítě ministroval a zpíval v kostele. Vystudoval obchodní akademii a poté začal pracovat ve spořitelně, kde prošel různá oddělení až skončil jako hlavní pokladník. Nakonec se uchytil jako operní pěvec v olomouckém divadle, odkud přešel do činohry. Nejdelší angažmá prožil v Městských divadlech pražských, kde působil jednatřicet sezon.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.