Kabát hlásí návrat ke kořenům. Namísto stadionů jezdí v seriálu po zábavách

Agrometal (7) – Vymažeme všechny naše revivaly

Slavná kapela Kabát se těší přízni fanoušků více než pětatřicet let. Za tu dobu vznikl nespočet jejich revivalů, pro něž jsou modlou a vzorem. Právě na ně si ale členové věhlasné skupiny v seriálu z vesnického prostředí posvítí. Jejich existence se jim zrovna nepozdává, a proto se raději vrací k vesnickým zábavám. Podívejte se na exkluzivní ukázku.

„Zdravíčko. Nevíte, jak se dostaneme do Bučič?“ zaskočí svou otázkou Josef Vojtek místního vesnického muzikanta, když spolu s ostatními členy kapely Kabát zastaví u jeho branky. Umělec v podání Rudolfa Hrušínského mladšího se nestačí divit. Nechápe, kde se slavná skupina v malé vesničce Čertice bere.

Odpověď ho překvapí ještě více. „Rozhodli jsme se, že vymažeme ze světa všechny naše revivaly. A tak místo O2ček a stadionů jezdíme tady po zábavách,“ vysvětluje frontman v dalším díle seriálu Agrometal, na který se můžete těšit v sobotu večer na Primě. „Říkáme tomu návrat ke kořenům,“ doplňuje Milan Špalek a další jen dodává, že z úctyhodného počtu revivalů už zbylo jen necelých šest.

Zatímco Vojtek ještě před odjezdem stihne povzbudit sám sebe v zrcátku auta, tamní metalová skupina vedená Lukášem Příkazkým coby Lukynem se pomalu, ale jistě rozpadá a žádné hecování nepomáhá. Na partu amatérů vydávajících se za hudebníky si navíc došlápne podivuhodná partička v čele s Milanem Šteindlerem coby zlou muchomůrkou. Dokonce se odhodlají i k únosu. Podívejte se na extra ukázku.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.