Kabát hlásí návrat ke kořenům. Namísto stadionů jezdí v seriálu po zábavách

Agrometal (7) – Vymažeme všechny naše revivaly

Slavná kapela Kabát se těší přízni fanoušků více než pětatřicet let. Za tu dobu vznikl nespočet jejich revivalů, pro něž jsou modlou a vzorem. Právě na ně si ale členové věhlasné skupiny v seriálu z vesnického prostředí posvítí. Jejich existence se jim zrovna nepozdává, a proto se raději vrací k vesnickým zábavám. Podívejte se na exkluzivní ukázku.

„Zdravíčko. Nevíte, jak se dostaneme do Bučič?“ zaskočí svou otázkou Josef Vojtek místního vesnického muzikanta, když spolu s ostatními členy kapely Kabát zastaví u jeho branky. Umělec v podání Rudolfa Hrušínského mladšího se nestačí divit. Nechápe, kde se slavná skupina v malé vesničce Čertice bere.

Odpověď ho překvapí ještě více. „Rozhodli jsme se, že vymažeme ze světa všechny naše revivaly. A tak místo O2ček a stadionů jezdíme tady po zábavách,“ vysvětluje frontman v dalším díle seriálu Agrometal, na který se můžete těšit v sobotu večer na Primě. „Říkáme tomu návrat ke kořenům,“ doplňuje Milan Špalek a další jen dodává, že z úctyhodného počtu revivalů už zbylo jen necelých šest.

Zatímco Vojtek ještě před odjezdem stihne povzbudit sám sebe v zrcátku auta, tamní metalová skupina vedená Lukášem Příkazkým coby Lukynem se pomalu, ale jistě rozpadá a žádné hecování nepomáhá. Na partu amatérů vydávajících se za hudebníky si navíc došlápne podivuhodná partička v čele s Milanem Šteindlerem coby zlou muchomůrkou. Dokonce se odhodlají i k únosu. Podívejte se na extra ukázku.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.