Karol v kulinářské show šokuje: Cihla v kabelce a pálení tuňáka na balkoně

Bizarní Karol vol.2: V kabelce nosí cihlu a na balkoně pálí tuňáka

Bizarnosti neberou ve slavném pořadu o vaření konce. Soutěžící Karol se nesmazatelně zapsala do paměti nejen svým soupeřům, ale i divákům. Ty překvapil jak její domácí mazlíček a vlastní bubák, který žije u ní ve sklepě, tak speciální způsob grilování tuňáka nebo netradiční talisman. V kabelce totiž Karol nosí cihlu.

Na teenagerku Karol v kulinářské soutěži jen tak nezapomenou. Svým výstředním vzhledem i chováním fascinovala své soupeře od prvního momentu. Představila se jim v květovaných barevných šatech doplněných šátkem s rybičkami. „Jsem chodící chaos a je to způsob, jakým se vyjadřuju,“ uvedla samu sebe.

Karol má ale také vskutku nevšední nápady. „Když jsem šla včera z natáčení domů, našla jsem na smíchovském nádraží hrozně hezkou cihlu, tak jsem si ji vzala,“ přiznala ostatním během jednoho z chodů v soutěži Prostřeno!, kterou můžete sledovat každý pracovní den od 17:50 na Primě. Extravagantní Karol dokonce neváhala a svůj nový talisman si s sebou vzala i na další návštěvu. „Ta cihla je hrozně spešl, je to moje spirituální dítě,“ vysvětlovala udiveným soutěžícím.

Pomalovaná cihla ale nebyla tím jediným výstřelkem, kterým Karol zaujala. Kromě toho, že je jejím domácím mazlíčkem žába a ve sklepě schovává vlastního bubáka, měla pro své hosty připravenou i dost netradiční zábavu. Na balkoně grilovali tuňáka. Nikoliv však na grilu, jak byste možná čekali.

Unikátní Karol, pro niž je kromě nápadného oblečení typické i výrazné a nestandardní líčení, totiž ostatním soutěžícím názorně předvede, jak skvěle může chutnat tuňák z konzervy, kterého si tepelně upravíte tak, že na něm po otevření jednoduše necháte shořet papírový ubrousek. „Výsledkem je úplně nejvíc epickej chálec,“ snažila se navnadit své návštěvníky, kteří tomu očividně moc nevěřili.

„A není to karcinogenní?“ zeptala se logicky jedna ze slečen. „Ne, vůbec není! Strašně to podceňujete,“ přesvědčovala je Karol. Nakonec museli všichni uznat, že tento ojedinělý pokrm nechutná špatně. Soupeř Kuba ji dokonce chválil: „Jak je naprosto odlišná, dokáže nám odhalit nové obzory, o nichž nemáme ani páru,“ kvitoval Karolíninu jedinečnost. „Zábava mě překvapila, to jsem v životě neviděla,“ komentovala společně strávený čas na balkoně další slečna. Nejen oni ale asi budou mít bizarní Karol ještě dlouho v paměti.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.