Krajčo, Lounová i Hanychová ve společnosti. Vynesli luxusní kabelky za desetitisíce

Slavnostní otevření pop-artové galerie Josefa Rataje si nenechala ujít spousta známých českých osobností. Zatímco většina přítomných na akci vyrazila v ležérním oblečení, našli se i tací, kteří vynesli opravdu luxusní módní kousky. Přepychovou kabelkou se pochlubili například zpěvák Richard Krajčo (46), zpěvačka Olga Lounová (43) a influencerka Agáta Hanychová (38).

Oblíbená zpěvačka Olga Lounová vyrazila do společnosti společně s partnerem, hokejistou Janem Kréglem, a jejich malou dcerkou Arianne. Veškerou pozornost na sebe strhla právě roztomilá holčička, která na akci hýřila dobrou náladou. Přítomní hosté dále ale nemohli přehlédnout ani zpěvaččinu designovou černou kabelku značky Dior s názvem Saddle Bag, jejíž cena se pohybuje okolo devadesáti tisíc korun.

Čtěte také: Chcete investovat a nemovitosti ani akcie vás nelákají? Zkuste módu a kabelky

Richard Krajčo opět s kabelkou

Zpěvačka však nebyla jediná, kdo sáhnul po této značce. V minulém roce se zpěvák Richard Krajčo rozhodl, že si na předávání cen Českého slavíka obleče outfit od luxusní britské značky Burberry, jenž doplní o stříbrnou kabelku. Krátce poté, co se s kabelkou na veřejnosti objevil, snesla se na Richarda vlna negativních komentářů. Jak je vidět, zpěvák si z názorů veřejnosti nic nedělá a kabelku vynesl znovu.

Tentokrát jeho volba padla také na luxusní značku Dior. Frontman kapely Kryštof vsadil na menší kabelku s logy proslulé značky, jež vyjde v současné době na oficiálních stránkách módního domu na zhruba osmdesát tisíc korun.

Hanychová s Dopitou v luxusu

Bezpochyby nejdražší outfit na této akci vynesla influencerka Agáta Hanychová. Ta se ve společnosti ukázala po boku svého manžela Miroslava Dopity. Co se týče kabelky, tak vynesla tu nejikoničtější od značky Chanel, jejíž cena se pohybuje okolo sta tisíc korun.

Malou černou kabelku následně doplnila o tenisky stejnojmenné značky, které stojí okolo čtyřiceti tisíc korun, a krátkou bundičku značky Givenchy, jejíž cena se pohybuje opět v desetitisícových částkách. Stejnou značku má v oblibě i její partner, který si od ní oblékl tričko. Agáta samozřejmě nezapomněla ani na šperky, zvolila opět ty nejluxusnější od značky Cartier.

Přečtěte si: Abbasová popsala spor o stěhování na Kypr: Je to pasé. Kocáb nechtěl ze syna muslima

Na události se dále objevily například herečka Hana Vagnerová, jež vsadila na černobílou eleganci, zpěvačka Elis Mrázová, která taktéž přišla v celočerném outfitu, či modelka Lejla Abbasová, která všem přítomným ukázala své vypracované břicho.

Podívejte se, co si slavní oblékli na Česko-Slovenský ples:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.