Heidi Janků se na dovolené ukázala nahoře bez. I v šedesáti vypadá stále božsky

Zpěvačka Heidi Janků (60) si se svými přáteli vyrazila odpočinout do Karibiku. Na ostrově Martinik si užívá sluníčka a průzračného moře. O fotografie z dovolené se podělila také se svými fanoušky. A vypadá na nich fantasticky.

Heidi Janků teprve nedávno oslavila své 60. narozeniny. Její skutečný věk by jí však tipoval málokdo a její skvělou postavu by jí mohla závidět kdejaká mladší slečna. Na exotickou dovolenou vyrazila tmavovlasá hudebnice s partou přátel, se kterými si odpočinek náležitě užívala. Prozradila, že cestu dostala jako narozeninový dárek. „Tenhle exotický výlet mi dali k šedesátinám. Moc si toho považuji,“ svěřila se Janků deníku Blesk.

Jak si Heidi Janků užila oslavy šedesátin?

Kromě slunění na pláži si dopřávala i barevné koktejly a soudě podle úsměvu od ucha k uchu byla taková dovolená přesně to, co potřebovala. Na sociálních sítích sdílela několik krásných fotografií, na kterých pózuje v plavkách. Ve stories na Instagramu šla zpěvačka ještě dál a zveřejnila odvážnou fotografii, na které si ňadra zakrývá pouze rukama. Není to poprvé, co se Janků nechala zvěčnit nahoře bez – život si zkrátka vychutnává plnými doušky.

Šťastná Janků působí ve vlnách bezstarostně a je jasným důkazem, že dovolená člověku prospívá. Mnohé fanoušky přitom zřejmě překvapí fakt, že pro svou takřka dokonalou postavu toho Heidi příliš nedělá. Rozhodně nečekejte hodiny dřiny v posilovně. Podle svých slov se navíc nijak zvlášť nehlídá ani v jídle.

Dovolená byla pro zpěvačku dalším pokračováním bujarých oslav jejích 60. narozenin, které proběhly v listopadu. Janků přiznala, že oslavovala víckrát a jak je vidět, ještě to zdaleka nekončí. „Já jsem si to užila moc. Slavila jsem natřikrát a všechny ty párty byly super. Já na tu šedesátku jen tak nezapomenu,“ přiznala pro Extra.cz Janků, která už je momentálně zpátky v Česku.

Janků má za sebou těžké životní rány

Je dobře, že si zpěvačka užívá. V minulosti totiž dostala nejednu životní ránu. Na rakovinu jí zemřela maminka, otec se upil, bratr zahynul při autonehodě, a dokonce přišla i o milovaného manžela. O 30 let starší hudebník Ivo Pavlík (†84) byl jejím osudovým mužem. Od té doby jí zatím štěstí v lásce nepotkalo. Jak ale sama říká, novému vztahu by se už nebránila.

„Nejsem ve fázi, že bych někoho urputně hledala, nechávám to osudu. Uvidíme, co bude... Pokud si mě někdo najde a přeskočí jiskra, proč ne. Jen staršího partnera bych nechtěla. Neubránila bych se srovnání s Ivošem – a to by bylo těžké. Takže když už, tak spíše někoho mladšího,“ prozradila s úsměvem zpěvačka pro web Prima Ženy.

Sdílejte článek
Štítky plavky dovolená Instagram zpěvačka celebrity Česko Heidi Janků slavnost Blesk Ivo Pavlík Karibik

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 4. 2024

Berani, dnes bude ve vzduchu vládnout lehkovážná, téměř bláznivá energie. Vesmír vás vybízí, abyste se vzdali železného sevření seznamu povinností a trochu se pobavili. Představte si všechen tlak, který na sebe vyvíjíte, jako kouli na noze, kterou je třeba uvolnit. Není důvod brát se neustále tak vážně.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.