Celebrity

2. listopadu 2023 17:02

Karolína Oehmová

Lukáš Langmajer měl těžké dětství. Přiznal, že se nad svým osudem i rozplakal

Lukáš Langmajer popsal své těžké dětství - Inkognito S3 (30)

Lukáš Langmajer (43) kromě toho, že se stejně jako bratr Jiří úspěšně věnuje herectví, pořádá cestovatelské výpravy po Brdech. Nyní v rozhovoru pro Prima Ženy poodhalil chmury z dětství a především ze studií, která poznamenaly tehdy přehlížené dysfunkce. Dokonce se i rozplakal.

Lukáš Langmajer je o celých čtrnáct let mladší než bratr Jiří, což vysvětluje, že se jako kluci moc neužili. I tak mají společného možná více než jiní sourozenci.

„Máma ještě chtěla někoho na pomazlení. Do určitého věku to bylo krásné a svou maminku mám neskutečně rád, ale má to i odvrácenou stranu mince, protože pak je člověk strašně přecitlivělý. Dlouhou dobu jsem se držel maminčiny sukně,“ vysvětlil v roce 2013 pro deník Právo Lukáš.

Soukromí si sympatický herec, známý například z filmu Bobule či ze seriálu Slunečná, obvykle nechává spíše pro sebe. Jak ještě před lety prozradil, se starším bratrem Jiřím ho prý kromě lásky k herectví pojí také prchlivost. „Je to takový druh neurózy… Každý den mám naprogramovaný, a jakmile se dostanu do časového presu nebo se něco mění, začínám být podrážděný,“ popsal ještě Právu, že v životě potřebuje mít na vše svůj čas.

To dokazuje i jeho komplikovanější cesta k herectví, k níž jsme se dostali v zákulisí natáčení zábavné show Inkognito, ve kterém Lukáše Langmajera uvidíte ve čtvrtek večer na Primě v roli VIP hosta.

Ve stejném pořadu nedávno vystupoval i bratr Jiří Langmajer, který získal popularitu nahým videem:

„Chtěl jsem být automechanikem, takže jsem studoval odborné učiliště. Bylo to ale velké ponaučení, protože jsem zjistil, že jsem levý,“ odvětil pro Prima Ženy s tím, že nyní nepozná, jestli mu v autoservisu říkají pravdu nebo z něj šikovně tahají peníze.

V rozhovoru pro Prima Ženy se dále netajil tím, že úplně nevynikal po vědomostní stránce. „Můj tatínek řekl mým dětem, že jsem byl velmi špatným studentem, protože jsem na to kašlal. Já jsem se ale snažil,“ řekl Lukáš Langmajer a bylo na něm vidět, že mu slova táty Jiřího Langmajera (77), známého plzeňského operního pěvce, vůbec nebyla příjemná.

Přes veškerou snahu měl ve škole špatné známky, a tak si před dvěma lety nechal udělat testy, zda netrpěl například poruchou pozornosti nebo jinou dysfunkcí. „Chtěl jsem vědět, jestli jsem opravdu blbý, nebo ne. Ano, byl jsem blbý a měl jsem dysfunkce, tak jsem se nad tím tenkrát trochu rozplakal,“ přiznal dojatě herec. „Mé dětství kvůli tomu nebylo vůbec jednoduché, zpátky už to ale nevrátím,“ řekl s tím, že kdyby to bylo v dnešní době, tak by se poruchy učení daly řešit včas.

Tenkrát ale žádné dysfunkce nikdo nezkoumal, natož aby s nimi pracoval. „Tím si ale nechci stěžovat. Prostě jsem se s tím nějak popral a teď jsem tady,“ zakončil rozhovor s úsměvem na tváři herec Lukáš Langmajer, který stejně jako jeho starší bratr Jiří, trpěl depresemi. Ty ho jednoho dne dohnaly až k pokusu o sebevraždu. Od nejhoršího herce zachránila manželka Lucie a silná vůle.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.