Horoskopy

29. března 2023 10:30

Petra Martišková

Lunární kalendář na 29. a 30. března: Odložte večírky i operace. Tyto dny přejí lásce

Měsíc vstupuje do znamení Raka a setrvá v něm až do čtvrtka. Proč byste měli věnovat pozornost svému jídelníčku, vyhnout se alkoholu a pobývat ve společnosti pozitivních lidí?

Dorůstající měsíc vstoupil do znamení Raka a ovlivňuje žaludek, plíce, slinivku břišní, játra a lymfatický systém. Vyhněte se proto přílišné zátěži těchto orgánů včetně lékařských zákroků. Odložte také raději bujaré večírky, abyste zbytečně nezatěžovali játra. Může vás potrápit pálení žáhy a ženy mohou cítit napětí v prsou.

Pomohou bylinky i jemná masáž

Snažte se udělat pro své tělo něco prospěšného. Ženy si mohou dopřát jemnou masáž hrudi, všichni bez rozdílu pak nastavte odlehčený jídelníček. Mějte na paměti, že při dorůstajícím měsíci tělo ukládá do zásoby. Vyvarujte se smažených jídel, která zbytečně zatěžují žaludek, a nadměrné konzumaci kávy. Pokud už vás přepadnou bolesti nebo pocit plnosti, uvařte si šálek heřmánkového čaje nebo máty.

Odložte domácí práce a raději vyrazte do přírody

Věnujte čas také péči o tělo. Skvělé jsou výživné kúry i lymfatické masáže. Naopak není příliš vhodný čas na péči o vlasy. Pokud můžete, nestříhejte je a odložte i jejich mytí, vlasy mají tendenci slábnout. Domácí práce raději nechte na jindy, nešly by vám od ruky, a nevětrejte peřiny, zůstala by v nich vlhkost. Den nepřeje ani praní prádla, malování nebo natírání – vše bude velmi špatně schnout. Namísto uklízení raději vyrazte s rodinou nebo přáteli do kina, na procházku nebo do bazénu.

Přečtěte si také: Liftingová masáž obličeje: Zvládnete ji i doma a bez dalších výdajů

Vysévejte, přesazujte a zalévejte

Dny Raka jsou vhodně k setí a sázení listové zeleniny, listnatých stromů a keřů. Rak je mimořádně plodný. Pusťte se do přesazování rostlin, zalévání i hnojení. Nezapomínejte ani na rostliny doma. Stříhání stromů a keřů raději odložte na jindy.

Dny přejí lásce

V Raku můžete být trošku přecitlivělí. Zaskočit vás mohou vzpomínky z dětství a vyvolat ve vás lítost nebo smutek. Nezůstávejte proto sami, navštivte rodiče nebo prarodiče, prohlédněte stará fotoalba a užívejte si vzájemnou přítomnost. Den přeje také romantice, jděte lásce naproti a vyrazte na rande. Při navazování nových vztahů naslouchejte své intuici, povede vás neomylně správným směrem.

Zdroj: Zdroj: Síla měsíce – Johanna Paunggerová a Thomas Poppe


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 6. 5. 2024

Berani, dnes můžete mít potíže s vodovodem, zejména pokud máte velkou kuchyň. Je to příliš složitý problém na to, abyste si s ním poradili sami. Zaplaťte peníze za to, aby se o problém postaral odborník. Ušetří vám to práci a frustraci. Mezitím si nechte dovézt pizzu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.