Lunární kalendář na 34. týden: Potrápit vás mohou bolesti zad a kloubů

Měsíc v tomto týdnu putuje znamením Štíra, Střelce a Kozoroha a mohly by vás potrápit bolesti zad a kloubů. Jak jim ulevit a jak pečovat o tělo i duši podle vlivu měsíce?

23. – 24. srpna - Štír

Měsíc v následujících dnech putuje ve znamení Štíra a působí na pohlavní orgány, močovody i sexualitu. Všechno, co pro tuto oblast uděláte pozitivního, působí mnohem intenzivněji než v jiné dny. Vše, co ji však zatěžuje, působí škodlivěji, včetně operací a lékařských zákroků.

Pokud vás trápí ženské obtíže, pak vyzkoušejte sedací bylinkové koupele. Skvěle se k tomu hodí řebříček, heřmánek nebo kontryhel. Jste-li náchylní na prochladnutí, snažte se tyto oblasti držet i v letních měsících v teple. Na koupališti se vždy převlékněte po koupání do suchých plavek. Šetřit by se měly hlavně nastávající maminky. Pokud jste těhotné, ve dnech Štíra netahejte nic těžkého a více odpočívejte.

Čtěte také: Čínský horoskop na rok 2023: Co nás čeká v roce vodního Zajíce? Láska a větší porozumění

Můžete pociťovat zvýšený tlak okolí, lidé vás budou kritizovat a i vy budete mít chuť každého hodnotit. Než to však uděláte, vždy si představte na místě druhého sebe. Jak byste se cítili, co by vám v dané situaci pomohlo? Kritika, nebo spíš pomocná ruka? Dnes se vyvarujte jednání, která budou mít co do činění s financemi. Není na to vhodný čas. Naopak skvělý čas je na to, abyste se odpoutali od minulosti a od věcí, které vám už dlouhodobě v životě nedělají radost. Nezapomeňte poděkovat za všechno, co v životě máte. Není toho málo.

Doma vám půjde od ruky praní, vystačíte si jen s polovinou pracího prášku. Vrhnout se můžete také do úklidu a odstraňování skvrn. Tyto dny ale nejsou příliš příznivé pro práce na zahradě. Tak si dopřejte odpočinek a užijte si dny v blízkosti rodiny a přátel.

25. – 26. srpna – Střelec

Měsíc v následujících dvou dnech putuje ve znamení Střelce a působí na stehna, boky, křížovou kost a pohyblivost. Cokoliv v těchto dnech uděláte pro tyto části těla pozitivního, působí blahodárněji než v jiné dny. Všechno, co však nadměrně zatěžuje, škodí mnohem více. Není vhodné ani podstupovat operace a lékařské zákroky těchto oblastí.

Trpíte-li často na bolesti zad, v těchto dnech můžete pociťovat zhoršení problémů. Stejně tak vás mohou potrápit bolesti kyčlí a stehen. Snažte se proto tyto části těla příliš nezatěžovat, vyhněte se tahání těžkých břemen i stěhování. Raději zajděte na masáž, která vám udělá dobře. Naučte se také cvičení, které bolestem uleví. Skvělá je třeba jóga. Zjistěte, jestli dodáváte tělu dostatek vápníku, pokud ho přijímáte nedostatek, později vás může potrápit řídnutí kostí.

Čtěte také: Dbejte v jídelníčku na dostatek vápníku po celý život

Dny přejí rozmazlování a péči o vaše tělo. Trápí-li vás celulitida, promasírujte si postižené oblasti, zpevníte je také pomocí cvičení a pečujících krémů. Zajděte na pedikúru, skvělá je i masáž nohou, úžasně vám uleví. Nepřehánějte to s úklidem, nepůjde vám od ruky a na zahradě nesklízejte úrodu, vše by se rychle zkazilo. Můžete vysázet jahodníky, ovocné stromy a keře.

27. – 28. srpna - Kozoroh

Luna putuje v dalších dvou dnech znamením Kozoroha a působí na pohyb, celou kostru, držení těla a kolena. Vše, co v těchto dnech pro tyto části těla uděláte pozitivního, působí blahodárněji než v jiné dny. A naopak vše, co nadměrně zatěžuje, škodí mnohem více, včetně operací a lékařských zákroků.

Naučte se každé ráno protáhnout celé tělo, skvělý je třeba pozdrav slunci. Pokud to zařadíte do své denní rutiny, už během pár dní pocítíte velmi příznivé účinky na celé tělo. Nejste-li trénovaní, vyhněte se silovému tréninku i vycházkám do kopců. Pohyb by vám nedělal radost a odnesli byste to namoženými svaly a klouby. Na bolesti kloubů vyzkoušejte bylinkové obklady nebo masti a kdykoliv můžete, hoďte v průběhu dne nohy nahoru.

Dny přejí organizování a uspořádání, vrhněte se na věci, do kterých se vám doteď pouštět nechtělo, vše roztřídíte a uklidíte velmi rychle a nové uspořádání vás bude těšit. Potřebujete-li vyřešit nějaké obchodní věci, je k tomu ten nejvhodnější čas.

Zdroj: Johanna Paunggerová a Thomas Poppe – Síla Měsíce

Jaké bude září podle horoskopu?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.