Celebrity

20. listopadu 2023 18:20

Žaneta Dernerová

Bizár v talentové soutěži. Roberta při tanci naslepo zradili andělé a narážel do židlí

Dar od andělů – Česko Slovensko má talent XI (12)

Bizár, jaký jsme ještě neviděli. Robert Adamec přišel do talentové soutěže ukázat hned dvě originální disciplíny. Tanec pozadu a tanec se zavázanýma očima, při němž se měl díky svému vnitřnímu cítění vyhýbat nastrčeným překážkám. Jenže obtancovávání se mu moc nepovedlo. Podívejte se na extra ukázky.

Nevšední schopnost údajně dostal od andělů, ne-li od samotného pánaboha. „Připravil jsem si pro vás překvapení. Myslím, že to ještě nikdy nikdo neviděl,“ lákal na své představení v zákulisí talentové show. Více však prozradit nechtěl. Až před porotou doplněnou o speciálního pátého člena Štěpána Kozuba odtajnil detaily. „Vymyslel jsem si tanec, který je na přesnost. Tancuju ho jen já,“ tvrdil Robert Adamec.

Je pravda, že tím rozhodně zaujal. „Asi nemá cenu to dál popisovat, to se musí vidět,“ zhodnotil to čtyřicátník Jakub Prachař. Robertovo vystoupení, na které se můžete podívat zpětně online na prima+, bylo vskutku jedinečné. Nevěřícně na něj zírali porotci, diváci i moderátoři. „On kopíruje hvězdu,“ postřehl David Gránský fintu soutěžícího, jenž se pohyboval podle obrysu hvězdy na podlaze. Tím však bizarní číslo neskončilo.

Bizár v Česko Slovensko má talent

Na jeviště přišla asistovat moderátorka Jasmina Alagič Vrbovská. Čtyřiapadesátiletému zedníkovi nasadila masku na oči a následně ji ještě ovázala černou šálou. Že Robert skutečně nevidí vůbec nic, vtipně otestovala vytáhnutím svého trička přímo před jeho obličejem.

„Máte tedy na pódiu překážky, které budete obtancovávat. A vy je vnitřním zrakem vidíte?“ zjišťoval Jakub Prachař v show Česko Slovensko má talent, na jejíž další epizodu se můžete těšit v neděli večer na Primě. „Vidím je svým srdcem,“ upřesnil Robert. Naneštěstí neměl tak úplně pravdu a do židlí několikrát narazil. Podívejte se sami v extra ukázce.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.