Celebrity

22. září 2022 17:40

Zuzana Schneidewind

Manželka Jaro Slávika netušila, koho má doma. Její muž v sobě probudil Spider-Mana

Můj muž to dokáže (4) - Jaro Slávik na šikmé ploše

Takhle Jaro Slávika (48), obávaného porotce populární talentové soutěže, neznáte. Pokorný, skromný, a když má zabojovat o sto tisíc korun, dopředu hlásí, že je s případnou prohrou smířený. Takhle se ale chová až do chvíle, než v sobě probudí superhrdinu!

„Sto deset kilo, dva metry, ale zato nešikovný,“ odvětí uznávaný slovenský hudební producent, manažer a scenárista Jaro Slávik na lichotku moderátorky Adély Gondíkové. Ta ho v soutěžní show pochvalně uvedla jako velkého sportovce. „Já sem ze Slovenska, my jsme zvyklí být v hokejových turnajích na posledních místech, takže nás to nepřekvapí, když nevyhrajeme,“ doplní tenhle chlap jako hora ke své účasti.

Do populární soutěže přijel do Prahy Jaro s manželkou Anderou Schmidtovou (47) až z Košic. Znají  se „už hodně dlouho“, jak říká milá štíhlá brunetka, která byla nejprve Jarovou spolužačkou ze střední školy, pak první láskou a nakonec se stala i jeho manželkou. Jaro sice ve vztahu dvakrát takříkajíc uklouzl, o to s větším respektem i láskou však dnes ke svojí ženě vzhlíží.

„Je to jediná láska mého života. Nejlepší člověk v mém světě,“ vyznal se Slávik například loni v rozhovoru pro LP – life.cz a i při natáčení show Můj muž to dokáže ji po svém boku jenom chválil. „Nejdůležitější v životě je umět se dobře oženit,“ prohlásil přímo. Mají spolu dva syny, třiadvacetiletého Samuela a devatenáctiletého Daniela.

Úkol pro Spider-Mana

V zábavné soutěži musí Jaro Slávik mimo jiné úkoly dokázat vylézt po rovině nakloněné v úhlu 55 stupňů. Andrea svému muži věří především v silových disciplínách, tak si na něho také rovnou vsadila. Když si tuhle disciplínu zkoušel moderátor Ondřej Urban, rovnou nad jejím zvládnutím zlomil hůl: „To je nereálný, šílený,“ prohlásil přímo muž, který nedávno přiznal škodolibé choutky.

Jaro se úkolu nezalekne. Jeho sebedůvěra začne klesat ve chvíli, kdy se kluzké překážce postaví čelem. Necouvne ale, odhodí boty, fešné pruhované ponožky a vrhne se vzhůru. Nástup nevypadá vůbec dobře. Jaro se sice snaží šplhat hlavně za pomoci svých silných paží, zradí ho ovšem nohy, které po povrchu pěkně kloužou.

Jaro Slávik ukázal dřímající talent!

„Ajajajajaj,“ zazní jen zoufalý povzdech z úst Andrey. Svému muži nesmí pomoci. Urostlý Jaro se po prvním nezdaru nevzdává. Do druhého pokusu zapojí všechny svaly a rázem hbitě šplhá vzhůru. K pokoření vrcholu mu zbývá jen pár centimetrů, když ho zradí nohy a on potupně klouže po břiše dolů k zemi.

„Vidím to tak, že je třeba tahat to více rukama a méně spoléhat na nohy, když to tak klouže,“ poradila by Jarovi Andrea. Ten je ale v zákulisí – na další pokus mění taktiku a opět se obouvá.

Za bouřlivé podpory publika a po krátké koncentraci opět po chvíli šplhá vzhůru. Tentokrát všem ve studiu předvede výkon hodný Spider-Mana, čímž si vyslouží chválu a obdiv nejen své milované ženy. Jestli ale postačí jeho výkon k dosažení výhry, se ukáže v pátek večer na Primě. Jedno je ale jisté. Protože „nejdůležitější v životě je vzdělávání, vzdělávání přináší svobodu, rozhled i odvahu postavit se všem nástrahám, které ten dnešní život skýtá,“ manželé by proto případnou výhru věnovali na vzdělávací projekty.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.