Celebrity

19. ledna 2023 15:20

Marie Makovská

Marfuša žila v pohádkovém paláci. Po Inně Čurikovové zbylo dědictví za stovky milionů

U nás se sice Inna Čurikovová (†79) proslavila jen jako Marfuša z Mrazíka, rozhodně ale nešlo o představitelku jedné role. V Rusku byla uznávanou a také velmi majetnou divadelní i filmovou herečkou. Jen vila, ve které žila, má hodnotu 180 milionů korun.

Třípatrový dům, který budovala s manželem, režisérem Glebem Panfilovem (88), má vysoké bílé sloupy a balustrády, díky kterým připomíná minimálně šlechtické sídlo. Údajně do něj investovala všechny peníze, které ve své kariéře vydělala. Samotná vila vyšla na něco přes 100 milionů, neopomenutelnou hodnotu má však i její vybavení.

Vášeň pro luxus

Starožitné obrazy, nábytek, lustry i nespočet doplňků či nádobí. Interiér sídla je vybaven do posledního detailu luxusními materiály, včetně podlah ze dřeva nebo mramoru. Na dům, který Inna Čurikovová ráda ukazovala spolu se svými psíky rasy corgi i na sociálních sítích, si jistě bude brousit zuby mnoho bohatých lidí.

Představitel Ivánka skončil ve vězení. Smrt si ho našla v léčebně. Více o životě slavného herce najdete zde.

To, že měl pár vášeň pro drahé věci, ostatně dokazuje i fakt, že s sebou na cesty vozili hodnotné šperky, elektroniku i vysoké částky v hotovosti. V roce 2012 byli manželé okradeni na ozdravném pobytě na Kypru a v roce 2020 byla Inně Čurikovové odcizena kabelka na letišti v Madridu. První incident znamenal ztrátu kolem 200 tisíc, druhý pak téměř 100 tisíc korun. Psalo se o tom v médiích, informace o záhadné krádeži na španělském letišti zveřejnil například web news.russia.postsen.com.

V rozhovoru Čurikovová prohlásila, že ji zasáhla obratnost zločinců. Věci byly na vozíku přímo před herečkou a její rodinou, pak ale magicky zmizely. Španělská policie moment činu nenašla ani na bezpečnostních kamerách.

Pohádkové bohatství, které stihla Inna Čurikovová za svůj život nashromáždit, pravděpodobně žádnou bitvu mezi dědici nevyvolá. Manželovi automaticky náleží polovina majetku, o zbytek by se měl podělit se synem Ivanem (44). Jak ovšem uvedl deník Blesk, manžel Inny Čurikovové se chce veškerého dědictví vzdát ve prospěch syna, a vyhnout se tak ve svém pokročilém věku zbytečnému papírování.

Role Marfuši herečka litovala

Byly doby, kdy herečka ztvárnění postavy Marfuši, která ji tolik proslavila, litovala. Když na sebe před natáčením v maskérně pohlédla do zrcadla, rozbrečela se a chtěla utéct. Jak v rozhovorech přiznávala, v roli zlé ženy se na sebe nebyla schopná dívat. Mrazíka prý zhlédla pouze jednou v životě. Zároveň si dobře uvědomovala, že bez Marfuši by svou hereckou kariéru v takovém rozsahu nejspíš nikdy nenastartovala.

V roce 2022 se diskutovalo o tom, zda by neměl být Mrazík na Vánoce zakázán:

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.