Martina Pártlová pobavila halloweenskými kostýmy. Se snoubencem si prohodili pohlaví

Martina Pártlová (44) vyrazila společně s rodinou na domácí halloweenskou party ke kamarádce Nikol Leitgeb (37). S partnerem Josefem Vařekou (30) si na sebe vzali vskutku zábavné kostýmy, díky kterým si prohodili genderové role. Fanoušky tím neuvěřitelně pobavili.

Zpěvačka a muzikálová herečka Martina Pártlová (44) je známá svým pověstným smyslem pro humor. Patří mezi ženy, které si na nic nehrají a nebojí se světu ukázat i nějakou tu nedokonalost. Zatímco většina žen z řad slavných osobností se na Halloween obleče do sexy vyzývavých masek, ona nemá problém imitovat muže.

Mohlo by vás zajímat: Martina Pártlová se bude vdávat. Před žádostí o ruku partnerovi vyčinila

„Když tvůj kluk jde na ‚Helouvína‘ za docela pěknou štětku, která v tvých šatech vypadá 100x líp, než jsi kdy v nich vypadala ty, a ty jdeš za něco mezi východoněmeckoruským úchylem a Donaldem Trumpem,“ napsala Pártlová k fotografii s dcerou Stellou a partnerem Josefem Vařekou (30) na Instagramu.

Vařeku fanynky přirovnávali ke Carrie Bradshaw

Rodina společně vyrazila domů k Nikol Leitgeb, kde si udělali party v kostýmech. Martina navíc vtipně poznamenala, že se ten den dočkala láskyplných projevů pouze od své dcery. „Jediný, kdo ti ve tvém okolí chce dát pusu, je tvoje dcera, která naštěstí svoji matku bezpodmínečně miluje,“ pokračovala s humorem Pártlová a dodala, že když chtěla pusu od partnera, dostalo se jí odpovědi: „Fuj. Já jsem tak strašně krásná a ty jsi tak strašně hnusný!“ V závěru popisku svému protějšku připomněla, jak spolu nesourodé páry mohou koexistovat. „Pepíku, divil by ses, kolik takových párů existuje a jak jsou šťastné. Tak se trošku snaž,“ uzavřela své dojmy Pártlová.

Čtěte také: Halloween u českých celebrit. Bendig a Laffita pořádají party, Čok slaví celoročně

Lidé v komentářích jejich kostýmy začali okamžitě obdivovat a vyjádřili své pobavení. „Marti, je pravda, že vypadáš trochu jak Michal Suchánek v Partičce,“ napsala například jedna fanynka. Vysmáté smajlíky poslala třeba i herečka Tereza Brodská. Naproti tomu u Josefa si několik žen všimlo nápadné podobnosti s herečkou Sarah Jessicou Parker ze seriálu Sex ve městě. „On je vážně kost. Vypadá jako Carrie Bradshaw,“ poznamenala další žena.

Martina Pártlová řekla, jak to doopravdy bylo s žádostí o ruku:

Sdílejte článek
Štítky fotografie rodina Instagram celebrity kostýmy Martina Pártlová Josef Vařeka Halloween

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.