Syn Martina Dejdara to ve Varech pořádně roztočil. Matěj se chopil sklenky i mikrofonu

KVIFF: UniCredit party

Nenechat si ujít dění v letošních festivalových Karlových Varech a pořádně zapařit. K takovému rozhodnutí očividně dospěl Matěj Dejdar (25) a do ulic lázeňského města se někdejší hokejista a příležitostný herec vrhnul se vší parádou. Na jednom z večírků tak byl Matěj k vidění nejprve se skleničkou v ruce, následně ale také s mikrofonem a za mixážním pultem. To vše ve společnosti podobně naladěných „spolupařících“ kumpánů.

Na večírek, kde kvalitní a drahé šampaňské teklo proudem, syn herce Martina Dejdara dorazil s kamarádem. Oba mladí muži se očividně příliš netrápili s volbou formálně působících outfitů a na terasu jednoho z karlovarských hotelů dorazil Matěj v jednobarevném šedivém tričku a tmavých šortkách nad kolena. Jeho doprovod oblékl zelené tričko a pro změnu bílé kraťasy. Mnoho času neuplynulo a už oba drželi v rukách skleničku vyhlášeného alkoholického nápoje s bublinkami. Těžko říct, jestli to bylo právě pověstnými bublinkami, nebo zda má Matěj Dejdar tak veselou a bezprostřední povahu, každopádně za další okamžik se osmělil a přiskočil za mixážní pult.

Skleničku, mikrofon i telefon do ruky

Za ním sice už stál Michal Kavalčík, to ale Matějovi nijak nevadilo. A hlavně mu to nezabránilo pořádně to rozjet. Mladý černovlasý kudrnatý rošťák se chopil mikrofonu. Společně pak Matěj s Michalem, který má věkem blíž k Martinu Dejdarovi než jeho synu Matějovi, tuhle akci pořádně rozproudili. Načež Dejdar mladší vytáhl mobil, Michala Kavalčíka si začal zblízka natáčet a veškeré dění si pečlivě dokumentoval na telefon. Až se na něj střízlivýma očima podívá, bude Matěj Dejdar možná koukat.

Společnost „pařmenů“ se rozrostla

Každopádně od svého původního doprovodu i od Michala Kavalčíka si pak Dejdar mladší odskočil k dalším festivalově rozjuchaným pánům. Mezi nimi nechyběl poslední dobou vyhlášený party boy, partner Dominiky Myslivcové Zdeněk Chytil. Rozjuchaný podnikatel se na párty sice objevil bez své přítelkyně a matky společného syna Deriana, jak je ostatně v poslední době často k vidění, podle jeho chování to ale působilo, že ve své aktuální společnosti nijak nestrádal.

A zatímco Zdeněk Chytil vyvrací řeči o rozchodu či dokonce krizi s blond influencerkou, Matěj Dejdar je už nějakou chvíli oficiálně bez přítelkyně. Podle zvěstí, které se linuly lázeňskou kolonádou, má Matěj právě rozchod s krásnou slovenskou modelkou Sárou a smutek, který mu to způsobilo, zapíjet na divokých varských večírcích.

Na Matěje Dejdara se mimo jiné mohou těšit televizní diváci, neb se objeví ve vědomostní show Kdo se ptá?, kterou provází každý pátek ve 20:15 na Primě jeho táta Martin.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.