Nejodvážnější výstřihy z Varů. Provokují Makarenko, Krainová nebo Verešová

KVIFF: UniCredit party

Mezinárodní filmový festival v Karlových Varech je v plném proudu, a kromě promítání filmů zde probíhá doslova jeden večírek za druhým. Ty zpravidla slavné ženy hojně využívají k tomu, aby se pochlubily nejen luxusními oděvy, ale i svými přednostmi. Jako vždy mezi sebou tak trochu soutěží zejména hloubkou dekoltů nebo tím, jak rafinovaně dokáží svá ňadra zakrýt.

Velmi seriózně se letos do boje o nejvyzývavější dekolt karlovarského festivalu pustila popová zpěvačka Kate Matl, vlastním jménem Kateřina Mátlová. Ta do svého programu zařadila návštěvu představení filmu Zápisník alkoholičky, kam dorazila v krátkých bílých šatech s výstřihem, který svou délkou sahal až téměř k pupíku. Ani dlouhé rukávy už tak nedokázaly zmírnit vyzývavost tohoto modelu, v němž Kate ze svého hrudníku odhalila mnohé.

Modelka Andrea Verešová patří k tradičním návštěvnicím festivalu a každoročně patří ve Varech k nejlépe oblékaným ženám. Ani letos nezahálí a pozornost všech přítomných dokázala upoutat například na vyhlášené UniCredit party, kam oblékla bílé šaty poseté stříbrnými kamínky. Ty sice délkou sahaly až k zemi a obsahovaly i menší závoj zahalující ramena, avšak jejich dekolt byl zároveň nekonečně hluboký a představivosti příliš mnoho prostoru nezanechával.

A když už je řeč o UniCredit party, nelze vynechat ani další zkušenou modelku Simonu Krainovou, která se neoficiální soutěže o nejhlubší dekolt rovněž rozhodla zúčastnit. Na prestižní karlovarský večírek dorazila v černých minišatech s volně rozevřeným maxi sakem. Krk si omotala zlatým řetězem, který se jí volně spouštěl do odhaleného hlubokého výstřihu. Přítomní hosté tak možná místy nevěděli, jestli sledovat její až po horní část stehen odhalené, dlouhé nohy, nebo jen sakem přikrytý hluboký dekolt.

Mohlo by vás zajímat: Provokace? Natálie Kočendová oblékla stejné šaty jako její úhlavní sokyně Slováková

Tereza Ramba si i s manželem letošní ročník KVIFF užívají naplno. Slavnostního představení se zde dočkalo již zmíněné drama Zápisník alkoholičky, v němž si náročnou hlavní roli střihla právě Ramba. Na jeho uvedení si připravila dlouhé šaty poseté křiklavě zlatavými flitry, které sice sahaly až k zemi, avšak v oblasti hrudníku zakrývaly opravdu jen to nejnutnější. Zároveň jí perfektně přiléhaly na tělo, takže si všichni nepochybně všimli, že se zelenooká herečka může pochlubit skvěle štíhlou postavou.

Jeden z vůbec nejodvážnějších modelů dosavadního průběhu karlovarského festivalu jsme nicméně viděli už při samotném zahájení. Na červeném koberci se totiž mimo jiné objevila i prezidentka Miss Czech Republic Taťána Makarenko. Čtyřiatřicetiletá modelka rozhodně ví, jak na sebe upoutat pozornost. Zatímco její šaty rudé barvy sice téměř splývaly se samotným kobercem, zraky všech přítomných před hotelem Thermal směřovaly spíš k hrudníku Taťány. Šaty s hlubokým dekoltem totiž Taťána očividně oblékla rovnou na nahé tělo, a tak se jí na látce zřetelně rýsovaly bradavky bujného poprsí.

Partnerka slavného českého hokejisty Jakuba Voráčka Markéta není slavnou herečkou ani modelkou, nýbrž původně zdravotní sestrou. Přesto dokázala po boku bývalého kapitána naší hokejové reprezentace ve Varech zaujmout objektivy fotoaparátů. Na další tradiční karlovarský večírek, Moët & Chandon party, totiž dorazila v lehce oversized dlouhém oranžovém overalu. Ten však viditelně na celém hrudníku držel jen jeden knoflíček. A pod relativně otevřený výstřih navíc Markéta zvolila krajkovou bílou podprsenku, takže její vyzývavé křivky byly více než dobře vidět.

Zatím zřejmě nejhlubší dekolt celého KVIFF předvedla hned při slavnostním zahájení zpěvačka a velká milovnice módy Aneta Charitonova alias Annet X. Horní část jejích červených šatů totiž tvořily jen dva pruhy látky spojené za krkem, které svojí šířkou tak akorát zvládaly zakrývat ňadra známé hudebnice. Ty Annet v oblasti pasu doplnila menším korzetem, jenž skvěle vytvaroval její úzký pas. Spodní část šatů pak byla sice dlouhá více než jen na zem, i přesto však obsahovala dostatečně velký rozparek, odhalující její nohy až nad kolena.

Mohlo by vás zajímat: Módní alarm z přehlídky Beaty Rajské: V hlavní roli antické střihy a vzdušná elegance

V neposlední řadě pak za pozornost stojí také outfit, v němž na Big Board party ve Varech vyrazila podnikatelka Lenka Dragounová, která dříve randila s hercem Zdeňkem Mahdalem a má blízko také ke slavnému saxofonistovi Felixi Slováčkovi. Na zmíněný večírek dorazila Dragounová v tmavě zelených šatech se závratně vysokým rozparkem končícím až na dohled kyčle a pánve. Šaty navíc v podobném duchu přistupovaly i k velmi obdařenému poprsí Lenky, která měla očividně občas co dělat, aby choulostivé části svých předností udržela před okolím zcela skryté.

Na všechny odvážné outfity slavných žen v Karlových Varech se můžete podívat v galerii v úvodu článku.

Podívejte se na módní přehlídku Zuzany Lešák Černé:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 4. 7. 2024

Berani, ustupte a nechte dnes otěže převzít někoho jiného. Důvěřujte ostatním. Je tu mnoho pomocných rukou, které vás povedou. Nejdůležitější je nechat se unášet a důvěřovat. Ostatní vás budou vést, pokud jim to dovolíte. Váš mozek může bzučet do té míry, že budete mít pocit, že jste ztratili kontrolu. Uvolněte svou mysl a zklidněte nervy.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.