Taťána Makarenko promluvila o miminku: Už se připravujeme, svěřila se rok po svatbě

KVIFF: Taťána Makarenko promluvila o miminku

Letos v srpnu to bude rok, co je Taťána Makarenko (34) vdanou paní. Přestože je ředitelka soutěže krásy v plném pracovním zápřahu, webu Prima Ženy Taťána přece jen přiznala, že plány na společného potomka s manželem už mají jasné obrysy.

Přestože své „ano“ zámožnému podnikateli Martinu Pánkovi řekla Taťána Makarenko loni 18. srpna, dodnes si manželé nedopřáli společnou svatební cestu do zahraničí. Na vině ovšem podle štíhlé brunetky není žádná krize, ale značné pracovní vytížení. „Za mě to byl hodně pracovní rok. Ještě jsme ani neměli společnou honeymoon, tedy cestu do zahraničí, abychom si mohli užít společně klidu a volna. Takže na líbánky pojedeme až teď někdy. Ještě uvidíme kam,“ svěřila se webu Prima Ženy šéfka českých královen krásy, jejíž svěřenkyně Krystyna Pyszková vyhrála v dubnu letošního roku prestižní a celosvětově uznávaný titul Miss World.

Změny? Ale kdeže!

Jak by Taťána zhodnotila první rok manželství? „Nic se nezměnilo. Je to pořád stejné. Myslím si, že každá žena, která se vdá, i muž, který se ožení, samozřejmě ví, že se vůbec nic nezmění. Je to soužití dvou lidí, které pokračuje dál,“ vysvětlila Taťána Makarenko, která společně se zhodnocením posvatebního života jedním dechem sama otevřela hovor na téma miminko. Na rovinu totiž přiznala, že se s manželem už vážně baví o rozšíření rodiny. „Není to ještě snažení do plných. Ale už se na to připravujeme,“ začala svou úvahu o miminku někdejší modelka a možná i budoucí maminka.

Na koberci bez manžela

Jak jsou s přípravami na miminko daleko? A jakou roli v tom hraje stres? I na to dá Taťána odpověď ve videu v úvodu článku. Kromě toho se s redaktorkou Vanesou pobavila i na téma právě probíhajícího Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech. Kromě výčtu pracovních aktivit v rámci festivalu, odpověděla Taťána na otázku, proč se během zahájení festivalu prošla po červeném koberci bez doprovodu manžela.

Jak se slavní na festivalu připravili na déšť, který zkropil nejluxusnější večírek?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 7. 7. 2024

Berani, pokud vás trápí nějaký citový problém, najděte zdravý způsob, jak situaci zmírnit. Přejídání problém nevyřeší. Pouze tím své potíže zamaskujete a později se s nimi budete hůře vyrovnávat. Je načase vyjet ze zajetých kolejí a vnést do situace svěžest. Máte velké množství lásky, o kterou se můžete podělit se světem.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.