Michal David se pochlubil vitální maminkou. V 92 letech vypadá úžasně

Michal David má se svou maminkou krásný vztah a jak je vidět, vitalita jí rozhodně nechybí. Edita Štanclová, rozená Kludská, totiž před dvěma lety oslavila významné životní jubileum, 90 let, a od té doby téměř nezestárla.

Michal David (63) pochází z cirkusové rodiny Kludských. Maminky Edita (92) pracovala jako profesionální mimka a po svatbě změnila příjmení na Štanclovou. Teta Dagmar Kludská (79) je spisovatelka a kartářka. Michal David je také příbuzný s rodinou Kočkových, která provozuje pouťové atrakce.

Rodiče však spolu nebyli od jeho dětství. „Když mi bylo osm, moje mamka se rozvedla s tátou a ten společně s mojí sestrou v roce 1968 emigroval do Švýcarska,“ uvedl Michal David (vlastním jménem Vladislav Štancl, pozn. red.) v pořadu Povídej na CNN Prima NEWS. Později vysvětlil, že měl k mamince a jejímu volnomyšlenkářskému stylu života zkrátka blíže. Se sestrou se poté neviděli deset let a spojil je až herec Ivan Vyskočil.

Maminka je šarmantní dáma

Zpěvák nedávno na svém Instagramu sdílel společnou fotku s maminkou Editou a nutno poznamenat, že paní Štanclová je skutečně vitální dáma. „S mojí maminkou vám přejeme krásnou neděli,“ napsal Michal David k fotce, na které se k sobě oba dva tisknou s úsměvem na tváři. Paní Štanclová má na sobě černé sako a její syn oblékl tmavě modrý oblek s výraznou žlutou kravatou.

Mohlo by vás zajímat: Michal David vyrůstal v klášteře. O víkendech byl s maminkou, domlouval jí rande

Netrvalo dlouho a okamžitě se pod fotkou objevily komplimenty od fanoušků. „Maminka vypadá skvěle,“ chválila například jedna sledující. „Moc vám to sluší, vám oběma,“ dodal další. Srdíčka poslala také Zuzana Belohorcová a Josef Kokta dodal: „Jo!“

Dva roky zpátky oslavila Edita Štanclová 90. narozeniny a na videu tančila jako o život. „Moje máma to rozjela na oslavě svých 90. narozenin. Stále má elán, energii a radost ze života. Let´s dance,“ okomentoval hudebník vystoupení své maminky, která si k tanci ještě prozpěvovala.

Čtěte také: Bolestné chvíle Michala Davida. Skončil v dětském domově, dcera zemřela v devíti letech

Michal David zhubnul patnáct kilogramů. Jak to dokázal?

Sdílejte článek
Štítky Michal David celebrity maminka vztah Edita Štanclová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 9. 2024

Berani, snažte se dnes navázat kontakt s někým, kdo vám chybí. I když to bude zpočátku bolet, budete se cítit mnohem lépe, jakmile se vám to podaří. Zvedněte telefon, napište vzkaz nebo pošlete e-mail. Dejte dotyčnému najevo, že vám chybí a záleží vám na něm. Vyjádřit se je často mnohem lepší než o svých pocitech lhát. Dotyčné osobě se po vás může stýskat stejně tak.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.