Hvězdy na premiéře filmu Spolu: Žilková zářila v červené, její syn vedle krásné přítelkyně

Slavné osobnosti vyrazily do pražské Lucerny na slavnostní premiéru dramatického českého filmu Spolu, ve kterém si střihl roli například Štěpán Kozub (26) nebo Veronika Žilková (60). Ta s sebou vzala celou rodinu a byla hvězdou večera nejen díky svým červeným šatům. Co na sebe oblékly další přítomné celebrity?

Červené šaty

Veronika Žilková zvolila dlouhé červené šaty, které jí moc slušely. Herečka má velice drobnou postavu, takže v přiléhavých šatech s rozparkem vypadala opravdu krásně. Výrazné řasení v pase navíc hezky vytvarovalo ženskou siluetu, kterou podpořily ještě vycpávky v ramenou.

Šaty stejné barvy vynesla i usměvavá herečka Marianna Polyaková (27). Ačkoliv je to velice krásná žena, její model nebyl příliš šťastnou volbou. Nevhodný střih zbytečně přidává roky. Celkově by šaty měly být delší, silonky se navíc při focení nešťastně leskly.

Sexy rozparek

Třicetiletá Kamila Janovičová oblékla tmavě modrou saténovou róbu, kterou měla až na zem. Nechyběl ani rafinovaný rozparek, jenž působil sexy dojmem. Odhalená ramena si sympatická herečka také mohla dovolit a celkově jí šaty moc hezky formovaly postavu.

Kůže, kam se podíváš

Marek Němec (41) vsadil na kůži. Se svým křivákem sladil i boty, které mu dodávají styl drsného rockera. Vše doplnil o upnutější kalhoty a černý rolák, což celkový outfit zjemňuje. Marek se v kožené bundě očividně cítí dobře a ví, že mu padne. Celkový styling je povedený.

Kabát a brýle v hlavní roli

Štěpán Kozub si na slavnostní premiéru oblékl baloňák, který doplnil o černé boty a brýle. Ochranu před slunečním svitem však nesundal ani v místnosti a zůstával tak věrný své roli tajemného drsňáka. Na takovou událost by příště bylo lepší kabát odložit do šatny a brýle nechat doma.

Sexy pár

Slavnostního večera se zúčastnil také syn Veroniky Žilkové, herec a režisér Vincent Navrátil (25). Na premiéru ho doprovodila jeho pohledná přítelkyně, studentka biologie Aneta Kňavová (25). Ta na sobě měla černé minišaty s odhaleným ramenem, ke kterým si vzala pudrové lodičky. Její partner též oblékl černou barvu a moc jim to spolu slušelo. Na blonďaté krásce mohli všichni přítomní pánové oči nechat.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 20. 4. 2024

Ačkoli se můžete pyšnit svou trpělivostí, Berani, tato vlastnost by vám dnes mohla být na obtíž. Je možné, že už jste se ohnuli, jak jen to šlo, a dosáhli jste bodu zlomu. Poslední kapka se chystá přiložit velbloudovi na hrb. Dejte průchod explozi emocí, kterou si události žádají. Nemá smysl se dnes snažit zachovat svaté chování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.