Osmany Laffita uspořádal přehlídku plnou hvězd: Zářila Krainová, Kubelková i Kobzanová

Módní návrhář Osmany Laffita uspořádal ve čtvrtek večer velkolepou módní přehlídku. Show plná hvězd se uskutečnila v Národním muzeu a bylo na co se dívat. Kromě úchvatných modelů se na molu objevila také řada krásných žen. Nechyběly modelky Simona Krainová, Iva Kubelková či Diana Kobzanová.

Módní návrhář Osmany Laffita (59) předvedl svůj talent pro módu v nádherných prostorách pražského Národního muzea. Za vší tou krásou stojí nespočet dřiny a práce. Samotný návrhář ostatně přiznal, že to pro něj bylo náročné a dokonce se ocitl na pokraji svých sil.

Mohlo by vás zajímat: Pro Osmanyho Laffitu je ve vztahu důležitá svoboda. Guy je můj manžel, ne majetek, říká

Po skončení přehlídky dojatě děkoval celému svému týmu a především manželovi. „Guy byl se mnou u mých vzestupů i pádů. Když jsem padl na dno, byl to on, kdo mi zase pomohl se dostat nahoru,“ prohlásil láskyplně Laffita.

Jeho modely byly opravdu pestré a bylo se na co dívat. Na akci si pozval ty nejlepší z nejlepších a šaty předvedly přední české krásky ze světa modelingu. Nechyběla například Simona Krainová, která vynesla světle růžový komplet s kapucí. Model byl velice extravagantní, nechyběl hluboký výstřih a minisukně. Simona Krainová je známá tím, že si z názorů ostatních lidí příliš těžkou hlavu nedělá. A sebevědomí je něco, co z tohoto modelu přímo vyzařuje.

Velkolepý návrat Diany Kobzanové

Na mole se objevila také Diana Kobzanová, která všechny na akci svou přítomností mile překvapila, jelikož se už nějakou dobu veřejnosti spíše straní. Veškerý svůj čas totiž modelka věnuje především své rodině. Její přítomnost ale mnozí návštěvníci ocenili. „Neutuchající potlesk mne mírně znervózňoval, ale zároveň uklidňoval, že je asi vše v pořádku,“ uvedla Kobzanová v rozhovoru pro deník Blesk.

Čtěte také: Osmany Laffita zažil krutou šikanu: Chodil jsem s holkou, abych maskoval svou orientaci

Pozitivní reakce okolí byly pro bývalou moderátorku a trojnásobnou maminku jistě velice příjemné. Na akci dorazil také modelčin partner, hokejista Michael Frolík, který byl na svou partnerku právem hrdý. „Bylo to krásné a Dianě to moc slušelo. Já jsem byl na takové přehlídce poprvé,“ řekl Frolík. Další úžasné kousky předvedla například Iva Kubelková, na přehlídce nechyběla ani její dcera Natálie, která je jasným důkazem toho, že jablko nepadá daleko od stromu.

Osmany Laffitra na křtu kalendáře Playboy 2024:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 9. 2024

Experimenty kombinující kreativitu a technologie mohou vést k možnostem zvýšení vašich příjmů. Jste vnímaví k novým nápadům a ochotní vynaložit úsilí, abyste je využili ve svůj prospěch. Pravděpodobně objevíte nové talenty, o kterých jste nevěděli, že je máte. Tento den je vhodný k tomu, abyste se přihlásili do kurzu, navštívili přednášku nebo vyhledali doučování.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.