Celebrity

10. února 2024 06:00

Vanesa Havlíková

Pro Osmanyho Laffitu je ve vztahu důležitá svoboda. Guy je můj manžel, ne majetek, říká

Laffita Playboy křest 2024 leden a únor

Módní návrhář Osmany Laffita (59) je již třicet let ve šťastném vztahu s partnerem Guyem. Jaký je jeho recept na dlouhodobý vztah, jak vnímá nahotu i co ho upoutá na první pohled na mužích? To vše návrhář prozradil v rozhovoru pro Prima Ženy.

Osmany Laffita se svým partnerem vstoupil do registrovaného partnerství v roce 2014, po 21 letech společného vztahu. Společně tvoří pár již třicet let a jejich láska stále kvete. Jaký je návrhářův recept na dlouhodobě fungující vztah?

Čtěte také: Osmany Laffita: Otec říkal, že jestli budu gay, zabije mě! Mohli mě i zavřít

Ve vztahu je důležitá svoboda

„Ve vztahu je pro nás na prvním místě důvěra a komunikace. Ve chvíli, kdy máme s partnerem nějaký problém, neodejdeme od stolu, dokud ho nevyřešíme. V neposlední řadě je to svoboda, kdy je důležité myslet na to, že Guy je můj manžel, ne můj majetek,“ prozradil Laffita na večírku magazínu Playboy.

Přestože je celý život věrný jednomu muži, dokáže ocenit i přitažlivost jiných chlapů. Co ho zaujme na první pohled? „Asi celkový vzhled, oči, samozřejmě to, co má v hlavě, a taky hezká postava. Nejsem ale typ, co vyhledává svalnaté muže,“ uvedl v rozhovoru pro Prima Ženy.

Přečtete si: Marian Vojtko otevřeně o nahotě: Jsem exhibicionista a milovník hezkého spodního prádla

Večírek magazínu Playboy byl plný erotiky, krásy a polonahých těl. Jak je na tom sám návrhář s nahotou? Je spíše exhibicionista nebo stydlín? „Proti nahotě nic nemám, ale že bych chodil třeba na nudistické pláže, tak to ne. Doma chodím rád nahý, rád se opaluji nahý, chodím na zahradě bez oblečení, ale veřejné odhalování můj šálek kávy není,“ uvedl Osmany s úsměvem pro web Prima Ženy.

O rodičovství uvažovali několikrát

Jelikož je Osmany s partnerem už opravdu dlouho, několikrát také uvažovali  o rodičovství. „Chtěl jsem děti. Vybudoval jsem impérium a mám pocit, že když umřu, všechno se zastaví. Nebude tu žádný můj následník. Můj partner se ale na situaci dívá jinak. Říká, že dítě patří mezi ženu a chlapa,“ vysvětlil Laffita před časem v pořadu Povídej.

„I když je spousta lidí tolerantních, ta tolerance není stoprocentní. Vždy se najdou ti, kteří jsou totálně proti tomu, a já nechci, aby moje dítě vyrůstalo s tím, že by ho ve škole šikanovali. Zažil jsem to na vlastní kůži a vím, že pokud člověk nemá silnou vůli, zanechá to na něm následky,“ dodal Laffita otevřeně.

Podívejte se také na rozhovor se zpěvákem Marianem Vojtkem:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.