Celebrity

23. dubna 2022 05:59

David Laštovka

Mrazivý příběh Petra Sepéšiho a Ivety Bartošové. Za závojem lásky nevěra i chtíč

Iveta Bartošová by oslavila 55. narozeniny (zdroj: CNN Prima NEWS)

Působili jako zamilovaný pár vystřižený z pohádky. Nebyl snad nikdo, kdo by jim jejich štěstí nepřál. Dlouho se mělo za to, že láska Petra Sepéšiho, který by oslavil 62. narozeniny, a Ivety Bartošové, od jejíž smrti na konci dubna uplyne 8 let, byla zalitá sluncem, jenže jak s odstupem let vyšlo najevo, realita byla zřejmě poněkud jiná.

Petr Sepéši se s o šest let mladší Ivetou Bartošovou seznámil na jihlavské soutěži Mladá píseň. Byla to láska na první pohled. Začali spolu zpívat, vytvořili umělecké duo a brzy přišel jejich první velký hit Knoflíky lásky, který je katapultoval na hudební výsluní.

Přečtěte si také: Osudoví muži Ivety Bartošové. Dvanáct vztahů zkrachovalo, třináctý skončil sebevraždou

Když na pódiu pěli zamilované písně, nemuseli nic předstírat. Jejich láska byla opravdová. Brzy si našli společný podnájem a začali žít svůj příběh. Petr byl Ivetin první muž. „Byla to moje první láska. Zbavil mě panenství a znamenal pro mě úplně všechno. Byl nesmírně citlivý a hodný. Rozuměli jsme si jako lidi, ale i pracovně. Patřili jsme k sobě,“ prohlásila Iveta v knize Neměla jsem se narodit.

Zatímco ona brala jejich vztah, který trval dva roky, velmi vážně, Sepéši se po čase tak trochu „odmiloval“ a začal zlobit. Důvodem byly fanynky, které ho uháněly a kterým mnohdy nedokázal odolat.

Až s odstupem let Bartošová přiznala, že jejich soužití ke konci nebylo zdaleka tak růžové, jak se navenek zdálo. „Týral mě. Vodil si k nám do pokoje i milenky. Já protestovala, a tak mě třeba zamkl v koupelně,“ svěřila se v knize Iveta. „Milovala jsem ho, ale bylo to náročné. Říkal, že si nemůže pomoct. Plakal a stále opakoval, že nemůže mít jenom jednu ženskou. Omlouval se a odprošoval. Pořád jsem si myslela, že ho změním, zkoušela to vydržet,“ dodala Bartošová.

Tragická smrt na kolejích. Syna už se Sepéši nedožil

Jednu z žen, půvabnou prodavačku Marii z pražského obchodního domu, zpěvák dokonce přivedl do jiného stavu. Narození syna Petra už se ale nedožil. Když se vrátil s Ivetou z turné po Sovětském svazu, usedl v Praze do svého vozidla, ojeté Škody 100 a zamířil rovnou ke své mamince do Aše. Na železničním přejezdu u Františkových Lázní však nedal pozor a vjel pod vlak, který ho táhl několik metrů před sebou. Smrt nastala okamžitě. Bylo mu pouhých pětadvacet let. Dnes by byl díky svému synovi už i dědečkem.

Tato tragédie velmi ovlivnila samotnou Bartošovou, která se celý život potýkala s depresemi a labilitou a útěchu hledala v alkoholu a uklidňujících prášcích. Sepéši byl pro ni první opravdovou láskou, na kterou se nezapomíná.

„Když Petr zemřel, na nějaký čas jsem úplně vzdala život. Vrátila jsem se nazpátek domů a tam jsem nějak přežívala,“ prozradila v knize zpěvačka, která v roce 2014 ukončila svůj život skokem pod vlak. Učinila tak 29. dubna. Petr Sepéši tragicky zahynul také 29., jen to nebylo v měsíci dubnu, ale v červenci. Že by Ivetino načasování odchodu z pozemského života byl záměr? Nebo to byla jen náhoda?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.