Celebrity

26. srpna 2023 07:00

David Laštovka

Největší záliba Hynka Čermáka? Fotí nahé ženy, pózuje mu manželka i slavné herečky

7 pádů Honzy Dědka II (1): Jak si Hynek Čermák sestřelil manželku

Herec Hynek Čermák patří mezi vášnivé fotografy ženských aktů. Zvěčňovat nahé ženy byla jeho velká touha už od 15 let. Díky tomu, že se stal slavným, dnes nemá se sháněním modelek žádný problém.

Mezi největší záliby charismatického herce Hynka Čermáka už řadu let patří fotografování ženských aktů. „Fotit nahé ženy byla moje velká touha už od nějakých patnácti let, kdy jsem je začal vnímat. Už tehdy jsem věděl, že bych chtěl focení aktů zkusit. Newton, Sudek, Saudek, Drtikol, to všechno byli mistři, na jejichž akty jsem fascinovaně zíral. Jednou jsem vzal foťák do ruky sám a udělal si z toho zábavu do konce života. To není jen focení, to je poznávaní. Poznávat ženskou duši, to jak ženy přemýšlí, co cítí, začne chlapa tak fascinovat, že mu to zůstane jako koníček navždy,“ svěřil se v rozhovoru pro deník Právo.

Vysvlékla se před ním i Šárka Vaculíková, nyní Krausová

Při focení aktů dbá na to, aby mezi ním a ženou vznikla důvěra, kterou nesmí zklamat. „Dostáváme se v rozhovorech dál a dál, a já se tak o ženách dozvídám pořád víc. Je to úžasné,“ popsal herec. Když s focením začínal, sehnat modelky bylo obtížné. Jak ale přiznal, pomáhala mu slavná tvář. „Ze začátku to bylo těžší, ale herectví byla spíš výhoda. Odpadlo to, že by si holky mohly myslet, že jsem úchyl, který jim chce ublížit. Věděly, že mě každý večer najdou v divadle, že nemůžu zmizet ze světa. Navíc moje modelky jsou většinou herečky,“ prozradil Hynek Čermák.

Jeho prvním modelem, byla Šárka Vaculíková, provdaná Krausová. „Šla do toho s velkou energií. Máme krásné fotografie, dnes už více než deset let staré, a ona je moc ráda, že je má,“ poznamenal herec ke spolupráci s krásnou herečkou, kterou nově můžete vidět na streamovací službě prima+ coby říční policistku v seriálu Pod hladinou.

Čtěte také: Šárka Krausová už není Vaculíková a je za to ráda

Ve shánění adeptek pro focení aktů mu dnes pomáhá i jeho mladá manželka, herečka Veronika Macková. Ta byla také jeho modelem. „Když máte o dvacet let mladší manželku, která je krásná, je to s ní samozřejmě jednodušší než s kýmkoliv jiným. Mám šanci udělat záběry, které bych s jinou musel strašně dlouho a složitě produkovat,“ přiblížil Čermák, který patří mezi velmi obsazované herce. Zahrál si například v komedii Špunti na vodě, kterou můžete vidět 26. srpna od 20:15 na Primě. V dalších rolích uvidíte například Jiřího Langmajera, Pavla Lišku, Tatianu Dykovou nebo Annu Polívkovou.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.