Celebrity

28. května 2023 10:17

Vanesa Havlíková

Nelly Gottová slaví patnácté narozeniny. Krásu zdědila po matce, talent možná po otci

Dceru Ivany Gottové (47) a zesnulého legendárního zpěváka Karla Gotta (†80) mnozí stále vidí jako malou holčičku, přestože dnes slaví již své 15. narozeniny. Nelly Sofie Gottová se stejně jako sestra Charlotte (17) vydává podobnou cestou jako její otec. Zahrála si ve filmech i v muzikálu, a přestože se Nelly podobá spíše mamince, Zlatý slavík by byl nepochybně na dospívající dceru hrdý.

Karel Gott se ve svých nejmladších dcerách Charlottě a Nelly doslova viděl a znamenaly pro něj úplně všechno. Děti bývají často podobné svým rodičům a zdědí po nich nejen dobré a špatné vlastnosti, ale také svůj vzhled. Nejmladší Nelly, která se narodila 28. května 2008, je toho jasným důkazem, mamince Ivaně se podobá vzhledově čím dál tím více.

Mohlo by vás zajímat: Charlotte Gottová slaví sedmnáct. Na sítích se skrývá, ale můžeme od ní čekat velké věci

Kromě Charlotte a Nelly měl Karel Gott ještě dvě dcery z předešlých vztahů. Nejstarší Dominiku, která žije střídavě v Česku a Finsku, měl se svou partnerkou Antonií Zacpalovou. Druhou dceru Lucii, která po zpěvákovi zdědila výtvarné nadání, měl po krátkém románku s Ivetou Kolářovou.

Nella Sofie je pěvecky i pohybově nadaná

Zatímco starší Charlotte se vydá spíše na pěveckou dráhu, z mladší Nelly možná vyroste úspěšná herečka. Za svůj život si zahrála ve dvou filmech, pohádkách Anděl Páně 2 a Když draka bolí hlava. Objevila se také po boku sestry v muzikálu Antoinetta.

Sám mistr v jednom z rozhovorů kdysi přiznal, že neměl tak dlouho čekat, že na obě dcery je náležitě pyšný.

Přečtěte si také: Karel Gott by byl pyšný. Jeho dcera Nelly Sofie oslavila své 14. narozeniny

„Neměl jsem tak dlouho čekat. Přál bych si je obě vidět vyrůstat, přivést je k oltáři,“ svěřil se Gott pro kafe.cz.

Z Nelly Gottové vyrostla krásná slečna:

V současnosti si větší přízeň veřejnosti získává spíše starší Charlotte, která je více na očích a kterou si všichni zapsali do paměti ve chvíli, kdy svůj talent na zpěv předvedla především ve společném hitu s otcem Srdce nehasnou, který pro ně napsal Richard Krajčo.

Rozhodně to ale neznamená, že o Nelly Sofii v budoucnu ještě neuslyšíme. Celý život i případnou uměleckou kariéru má ostatně stále před sebou.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.