Celebrity

25. října 2023 13:43

Žaneta Dernerová

Nelly Řehořová jako psychopatická stalkerka. Svou modlu chce v seriálu brutálně pomstít

Zabila jsi ji, teď je řada na tobě – Einstein II

Herečka a zpěvačka Nelly Řehořová (22) se převtělí do urputné stalkerky posedlé mladou youtuberskou hvězdou. Po její vraždě neúnavně pátrá po pachateli, dokud ho neodhalí. Pomstít se ale hodlá stejně zákeřně. Zastaví ji geniální potomek Alberta Einsteina v podání Vojtěcha Kotka (35) včas? Podívejte se na exkluzivní ukázku.

Mladou youtuberku zabije výbuch bomby během živého vysílání na sociální síti. Policie opět požádá o konzultaci geniálního profesora fyziky a sexy přímého potomka Alberta Einsteina Filipa Koeniga v podání Vojtěcha Kotka. V komunitě youtuberů, kteří mezi sebou zápasí o milionovou zakázku na propagaci energetických nápojů, je několik vážně podezřelých. Když se jeden z youtuberů v přímém přenosu přizná k vraždě a následně spáchá sebevraždu, případ se zdá být vyřešen. Jenže Filip zjistí, že vše je úplně jinak.

A přesně tohle byla šance pro mladou herečku Nelly Řehořovou, která se ukáže jako nekompromisní stalkerka. „Byla to pro mě hodně netradiční role. Většinou hraju takové hodné holky nebo vtipné role a tady to byla moje první psychopatka. Stalkerka youtuberky, která zemře,“ popisuje herečka svůj úkol a hned prozrazuje, že ona vrahem není. „Ale zjistím, kdo je vrah, a snažím se ho zabít, protože jsem tu holku tak milovala, že jsem jí byl úplně posedlá a chtěla pomstu,“ vypráví dvaadvacetiletá umělkyně, kterou můžeme vídat třeba na prknech Divadla Broadway.

Tentokrát si ale Nelly zkusila hodně zajímavé natáčení. Stála na kraji vysoké budovy a měla zahrát, že spáchá sebevraždu. „Měla jsem skočit ze střechy, ale mezitím Vojta Kotek natáhne síť, do které spadnu.“ Úkol nesnadný, takže na řadu přišla dublérka a figurína. „Dublérka byla připoutaná a nakláněla se za mě. Pak už ten pád za nás zvládla figurína. Klidně bych si kaskadérskou roli střihla, ale bezpečí je v tomto případě na prvním místě. Měla jsem padat do volejbalové sítě a ta byla dost úzká, takže to bych úplně neriskovala,“ vysvětluje Nelly.

Čtěte také: Herci naznačili nové vztahy v seriálu. Duo Polívková s Einsteinem Kotkem je jistotou

Sama přitom na vlastní kůži ví, jaké to je, když ji někdo obtěžuje. „Myslím si, že každý, kdo se pohybuje v showbyznysu, s tím má zkušenost. Nejlepší rada, kterou mám, je nereagovat. Když mě někdo pošle dotaz ohledně termínu nebo něco, tak odpovím, ale na jakékoliv zprávy, které už jsou za hranou, nereaguju a mám ty lidi většinou zablokované,“ uzavírá razantně Řehořová.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.