Vyrušovaly, tvářily se či pily rum. Známé herečky prozradily průšvihy ze školních let

ZOO (45) - upoutávka

Poznali jste na starých fotkách slavnou trojici hereček, které nyní spojil dohromady seriál z prostředí zoologické zahrady? Andělské tvářičky patří Jitce Sedláčkové (61), Míše Tomešové (31) a Sabině Laurinové (50). A jak dámy nyní přiznaly, zase tak vzorné nebyly.

Se začátkem nového školního roku zavzpomínaly na vlastní studentské krůčky i oblíbené herečky. Úsměvné historky dnes slavných a úspěšných žen dokládají, že drobnější prohřešky na základce rozhodně nemohou škodit budoucímu rozvoji. Pro rodiče malých nezbedných školáků ta nejlepší zpráva.

Jitka Sedláčková propadala záchvatům smíchu

„Poznámky jsem domů nosila a všechny zněly dost podobně – vyrušuje, tváří se, nedává pozor, kolem ní to šumí, prozrazuje na sebe Jitka Sedláčková, například představitelka milované barmanky Vandy z Poldy nebo ošetřovatelka Helena Pechová ze seriálu ZOO. „Vždy jsem seděla v úplně poslední lavici u dveří, abych mohla rychle na chodbu. Rychle vystřelit, když jsem dostala záchvat smíchu, protože mě neustále učitelé posílali za dveře, zavzpomínala ještě herečka, která se momentálně raduje z malé vnučky. Babičkou ji nedávno učinil syn Filip, který se také pohybuje v prostředí televize.

Sabina Laurinová se se spolužačkami lechtala na zádech

Úplně vzorné dítko nebyla ani Sabina Laurinová. „Na pochvaly už si nepamatuju, ale pár drobných poznámek jsem v žákovské přinesla,“ prozrazuje na sebe milá herečka, kterou momentálně vídáte například v seriálu ZOO. Jakými prohřešky trápila své učitele? „S kamarádkou nás nebavila chemie, tak jsme si daly stopky a minutu jedna druhou drbaly na zádech tužkou,“ popsala Laurinová prohřešek, jenž byl zapsán i do její žákovské knížky.

Mezi dalšími vzpomínkami na školní léta pak nevytěsní ani tu se záměnou bot. „Se spolužačkou jsem si ve druhé třídě vyměnila boty a pak jsme hledali rodinu po celé Praze, protože jsme v těch botách nemohly ani jedna chodit. Já je měla o dvě čísla menší a ona logicky větší," přiblížila ještě Laurinová příhodu s dobrým koncem. Dnes je maminkou dvou krásných a šikovných dcer – devatenáctileté Valentýny, kterou má s frontmanem kapely Kabát Pepou Vojtkem, a třináctileté Máji, jejíž otcem je stomatolog Karel Kameník.

Michaela Tomešová se se základkou loučila rumem

Zdá se, že největší číslo byla ve škole muzikálová zpěvačka a herečka Michaela Tomešová, maminka dvou předškoláků. Ve škole seděla většinou v první lavici, protože byla malá, a jak si vybavuje, průšvihů způsobila dost. „Nejhorší to ale bylo na rozlučce s devátou třídou. Poprvé jsem se dostala do styku s alkoholem a večer mě ještě čekalo hudební vystoupení. No, nakonec to nevyšlo. Myslím to vystoupení, práskla na sebe herečka, která od té doby rum a kafe nemůže ani cítit. Na svoji obhajobu ovšem ještě doplňuje, že celou dobu případné mravnostní přešlapy vyvažovala pochvalami za dobrou reprezentaci školy v recitačních soutěžích Pražské vajíčko.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.