Vánoce

22. prosince 2023 11:40

Karolína Oehmová

Ondřej Brzobohatý prozradil recept na dokonalé řízky. Ze Silvestra má trauma od dětství

Ondřej Brzobohatý odjede na Silvestra do klidu

Ondřej Brzobohatý se v roce 2023 rozhodně nenudil. O Vánocích si ale hodlá odpočinout. V rozhovoru pro web Prima Ženy prozradil recept na pokrm, který v jeho rodině nesmí chybět na štědrovečerní tabuli, a svěřil se s traumatizujícím zážitkem, jenž má spojený s oslavami příchodu nového roku.

Zásnuby, svatba a diář nabitý prací. Pro Ondřeje Brzobohatého rok 2023 rozhodně nebyl nudný, a jelikož se jeho manželka Daniela netají tím, že by chtěla miminko, mohl by být zajímavý i ten příští rok. „Já tak extrémně neplánuji. Něco si přeji a pak se snažím dělat maximum pro to, aby se ta přání vyplnila,“ řekl Brzobohatý na natáčení zábavné show Inkognito.

Fígl na fantastické řízky z panenky

Kde oslaví Vánoce? To ví jen oni dva. Ani jeden o svém soukromí na veřejnosti nemluví. Ondřej jen prozradil, že jejich svátky budou hezké. Nakonec se rozpovídal alespoň o štědrovečerní tabuli a podělil se o maminčin recept. „Máme klasiku, které se rád držím, protože mi chutná. Řízek s bramborovým salátem je moje velká obliba. Na Štědrý den máme klasickou kapustnici, což je něco jako zelňačka. Pak mám fígl na dobré řízky z vepřové panenky, které se den dopředu naloží do vody se solí a pepřem. Pak se jen obalí, maso je jemňoučké, fantastické,“ rozplývá se už teď muzikant.

Z petard má traumatický zážitek od dětství

Konec roku oslaví s blízkými, ale v poklidu. Bujaré půlnoční radovánky má spojené s nepříjemným zážitkem. „Vadí mi to bouchání, protože mám z toho traumatický zážitek z dětství, kdy kvůli tomu dostal náš pes, boxerka, mrtvici. Za dva roky pak zemřela a já jsem to velmi těžce nesl. Jsem tak velkým odpůrcem pyrotechniky na Silvestra, takže určitě pojedeme někam do klidu,“ prozrazuje Ondřej Brzobohatý a přeje nejen divákům Inkognita vše nejlepší do nového roku.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 7. 2024

Řiďte se svými instinkty a neuděláte chybu, Berani. Možná se budete muset vzdát kontroly a odložit logické myšlení. Nechte se unášet větrem. Prozkoumejte své pocity a to, jak je ovlivňují ostatní. Dnes bude téměř nemožné upevnit nějaké plány. Raději prozkoumejte možnosti a porovnejte se s ostatními. Nezaškatulkujte se do jednoho způsobu myšlení.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.