Vánoce

22. prosince 2023 11:40

Karolína Oehmová

Ondřej Brzobohatý prozradil recept na dokonalé řízky. Ze Silvestra má trauma od dětství

Ondřej Brzobohatý odjede na Silvestra do klidu

Ondřej Brzobohatý se v roce 2023 rozhodně nenudil. O Vánocích si ale hodlá odpočinout. V rozhovoru pro web Prima Ženy prozradil recept na pokrm, který v jeho rodině nesmí chybět na štědrovečerní tabuli, a svěřil se s traumatizujícím zážitkem, jenž má spojený s oslavami příchodu nového roku.

Zásnuby, svatba a diář nabitý prací. Pro Ondřeje Brzobohatého rok 2023 rozhodně nebyl nudný, a jelikož se jeho manželka Daniela netají tím, že by chtěla miminko, mohl by být zajímavý i ten příští rok. „Já tak extrémně neplánuji. Něco si přeji a pak se snažím dělat maximum pro to, aby se ta přání vyplnila,“ řekl Brzobohatý na natáčení zábavné show Inkognito.

Fígl na fantastické řízky z panenky

Kde oslaví Vánoce? To ví jen oni dva. Ani jeden o svém soukromí na veřejnosti nemluví. Ondřej jen prozradil, že jejich svátky budou hezké. Nakonec se rozpovídal alespoň o štědrovečerní tabuli a podělil se o maminčin recept. „Máme klasiku, které se rád držím, protože mi chutná. Řízek s bramborovým salátem je moje velká obliba. Na Štědrý den máme klasickou kapustnici, což je něco jako zelňačka. Pak mám fígl na dobré řízky z vepřové panenky, které se den dopředu naloží do vody se solí a pepřem. Pak se jen obalí, maso je jemňoučké, fantastické,“ rozplývá se už teď muzikant.

Z petard má traumatický zážitek od dětství

Konec roku oslaví s blízkými, ale v poklidu. Bujaré půlnoční radovánky má spojené s nepříjemným zážitkem. „Vadí mi to bouchání, protože mám z toho traumatický zážitek z dětství, kdy kvůli tomu dostal náš pes, boxerka, mrtvici. Za dva roky pak zemřela a já jsem to velmi těžce nesl. Jsem tak velkým odpůrcem pyrotechniky na Silvestra, takže určitě pojedeme někam do klidu,“ prozrazuje Ondřej Brzobohatý a přeje nejen divákům Inkognita vše nejlepší do nového roku.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 3. 5. 2024

Vaše síla spočívá ve vašich vnitřních zdrojích, Berani. Dnes zjistíte, že se ve vás tyto zdroje otevřely. Zjistíte, že vaše emoce jsou tváří v tvář chaosu klidné a pod kontrolou. Tento čas nových začátků je nesmírně důležitý. Bylo by vhodné, abyste prozkoumali své nitro a napravili všechny vnitřní zvláštnosti, které by vám v budoucnu mohly působit potíže.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.