Ondřeje spaluje žárlivost. Kolegu v Bářině společnosti vydýchává jen stěží

Dobré zprávy (24) – Chceš udělat dojem na Petra?

Natálie Halouzková (22) zamotala jako Bára hlavu Ondřejovi v podání Vladimíra Polívky (33). Jejich vztah se ale zatím nevyvíjí tak, jak by si televizní producent představoval. O to více nelibě nese Bářinu spolupráci se známým novinářem, s nímž si bezvadně rozumí. Ač si to Ondřej nechce zprvu přiznat, osten žárlivosti ho vehementně bodá. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Nové posile slavné redakce se podařil nevídaný kousek. Bára dokázala za značné pomoci Šimona v podání krasavce Jana Fanty, který okouzlil české dívky a dámy, přesvědčit ke spolupráci skutečné eso v oboru. Vojtěch Vodochodský září v roli novináře Petra Bauera, jenž se stal posilou týmu ve zbrusu nové občansko-právní rubrice. Jenže jeho první vysílání bylo rozpačité a velký úspěch nesklidilo.

Na Petrovi bylo znát, že se mu náplň moc nelíbí a celý koncept si představoval trochu jinak. Nakonec se jim však s Bárou podaří najít společnou řeč a pro projekt se zcela nadchnou. „Ty ekologické věci bych jel fakt hodně, třeba dvacet procent celého obsahu,“ míní Bauer. „Určitě. Ale zároveň bych tomu nechala i ten komunální rozměr,“ myslí si Bára a Petr jen souhlasně pokyvuje.

Ondřej žárlí na Petra

Po počátečním rozčarování se z nich stává sehraný tým nadšený pro práci. Jejich kompatibilita neunikne pozornosti Vladimíra Polívky v roli televizního producenta Ondřeje. „Chceš udělat dojem na Petra – nebo co?“ ptá se Báry, když se v nezvykle brzkou ranní hodinu srazí na chodbě redakce. Ačkoliv mu to začínající novinářka v dalším díle seriálu Dobré zprávy, na který se můžete těšit v pondělí večer na Primě, vysvětlí prachobyčejným pracovním zápřahem, na Ondřejovi je znát, že mu je jejich souznění trnem v oku.

Během společné porady se neudrží a zopakuje Bářino oslovování „Péťo“ dosti ironickým tónem. Na sympatickou zrzku si totiž myslel a na Petra jednoduše žárlí. „Jak se mám každý den koukat na to, jak ji ten globální lokální Mirek Dušín balí?“ svěřuje se naštvaně kamarádovi Šimonovi. Ten ho ale upozorní, že od začátku existovaly jen dvě možnosti jejich vztahu – a dopadlo to nakonec dobře. Ondřej s ním ale moc nesouhlasí.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 25. 4. 2024

Berani, vyhlídky na dnešní den jsou vynikající. Současné uspořádání planet a poněkud tísnivá atmosféra posledních dnů vás inspirují ke změně prostředí a návštěvě nových míst. Proč si nenaplánovat malý výlet? Všechna znamení naznačují, že právě teď je pro takové dobrodružství ta nejlepší doba. Pokud budete otálet, budete se cítit opět zaseknutí ve staré rutině.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.