Celebrity

9. září 2024 06:00

David Laštovka

Operní pěvkyně Andrea Kalivodová bydlí v paláci s deseti pokoji a luxusním bazénem

Andrea Kalivodová - bydlení

Operní pěvkyně Andrea Kalivodová našla svůj vysněný domov poblíž Prahy. Před osmi lety tam s manželem, podnikatelem Radkem, zakoupila už postavenou vilu, která ji okouzlila na první pohled. Jak to v jejím království vypadá?

Operní pěvkyně Andrea Kalivodová se svou rodinou, manželem, podnikatelem Radkem a dvěma syny - desetiletým Adrianem a sedmiletým Sebastianem, žije v luxusním domu poblíž Prahy, v obci, která je obklopena malebnou přírodou. Při prohlídce jí dům padl do oka na první pohled. Důležité pro ni bylo, že vila pro její čtyřčlennou rodinu nabízela dostatek prostoru.

Mohlo by vás zajímat: Nenápadná kostka a 1000 metrů čtverečních zahrady. To je nové bydlení Ivany Gottové

„Tento dům jsme koupili od úžasné paní doktorky. Je to dům, který má mnoho pozitivní energie. Já jsem člověk milující přírodu, zeleň, klid a tohle všechno tady je. Poblíž máme les, chodíme s dětmi ke studánce, užíváme si toho čistého vzduchu a toho klidu, to je strašně moc důležité,“ prozradila operní pěvkyně pro Prima Ženy.

Ze synů jsou youtubeři

Z domu jsou nadšeni i oba její synové. „Je to jejich domov, pilíř, základna. Taková ta tvrz, kam se budou vždycky rádi vracet. Kupovali jsme ho především kvůli nim,“ uvedla Andrea Kalivodová. Jak dále přiznala,  z obou synů rostou nadějní youtubeři. „Mám z nich velkou radost. Nechci jim do toho mluvit, ale o těch videích, co natočí, si povídáme. Některá jsou opravdu velmi vtipná. Oni se tím profilují, učí se vyjádřit své pocity. Já je v tom podporuji, protože je díky tomu ještě lépe poznám,“ přiblížila slavná operní pěvkyně.

Velký dům má deset pokojů

Dům má dvě křídla. V dolním patře vybudovali otevřený multifunkční prostor s krbem, kde rodina přes den tráví nejvíce času. Obývací pokoj je spojen s kuchyní. V horním patře se nachází ložnice, dětský pokoj nebo koupelna. „Každý tu máme svůj koutek, což je důležité. Celkem je tu deset místností. Mým nejoblíbenějším místem je obývací pokoj, jídelní stůl, kam rádi všichni společně usedáme a povídáme si. Ráda mám ložnici a také svoji pracovnu. Co se týče interiéru, je to hodně v takovém útulném stylu,“ přiblížila Andrea Kalivodová.

Na zahradě nechybí plácek s fotbalovými brankami, kde tráví čas především synové, kteří hrají závodně fotbal. „Jsou to velcí sparťané. Jako celá naše rodina. Jezdíme fandit i na Letnou,“ prozradila s úsměvem.

Čtěte také: Andrea Kalivodová nesnáší vulgarismy. Jan Kraus ji vyhecoval k nadávce, kterou si užila

Na svahu nad domem pak mají zabudovaný bazén s krásným výhledem a posezením. „Když jsme ten dům zakoupili, provedli jsme pár změn, aby se tu především děti cítily dobře. Jsme tady všichni opravdu velmi spokojení,“ uzavřela operní pěvkyně.

Co operní pěvkyně Andrea Kalivodová prozradila o synech a svém soukromí?


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 17. 9. 2024

Berani, dnes budete nejšťastnější mimo dosah zvědavých očí. Nemáte náladu na přátelství ani na účast v planých pomluvách. Zdá se, že už nějakou dobu vedete stejné rozhovory se stejnými lidmi. Cítíte se tak znuděně, že byste mohli křičet. Abyste se tomu vyhnuli, stravte dnes klidný čas o samotě, pokud můžete.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.