Celebrity

15. října 2024 20:30

Tomáš Durčák , Michaela Vlčková

Patrik Kincl měl vážnou dopravní nehodu. Život nám zachránily magické šaty, věří manželka

Vyjádření Patrika Kincla

Český MMA zápasník Patrik Kincl měl v neděli vážnou dopravní nehodu, když se vracel z Frankfurtu nad Mohanem do Česka. Jeho auto skončilo převrácené na střeše v příkopu. Ve vozidle byla také jeho manželka, ale oba naštěstí vyvázli bez větších zranění. Manželé o incidentu informovali na svých sociálních sítích, přičemž Pavla Kinclová věří, že jim štěstí při havárii přinesl i její outfit.

Patrik Kincl za sebou nemá příliš úspěšný víkend. Poté, co v sobotu MMA bijec prohrál zápas o titul mistra středně těžké váhy v rámci organizace Oktagon, se o den později z Německa vracel zpět domů. Nedaleko Plzně však podle všeho ztratil kontrolu nad svým vozem, který posléze skončil zdemolovaný v příkopě. Z hrozivě vypadající nehody však on i jeho manželka Pavla vyvázli jen s minimálními šrámy.

„Snažil jsem se to nasměrovat směrem ke krajnici, ale chytnul jsem příkon,“ popsal důvod havárie zápasník, který již zveřejnil vyjádření nejen na sociálních sítích, ale také na YouTube. „Auto je na odpis… Člověk si uvědomí, že na nějakém sportovním pásu nakonec nezáleží,“ podotknul o důsledcích své autohavárie Kincl.

„A než přijdou nějaké spekulace, nejel jsem jako ho*ado. Bylo mokro, byl jsem bolavý po zápase, bez nálady, a to člověk ani valit nechce,“ odmítla známá hvězda MMA, že by za incident mohla jeho rychlá jízda. Zatímco Patrik dle svých slov od nehody odešel po svých, jeho manželka Pavla potřebovala péči lékařů, avšak její zranění dle manžela nejsou nijak vážná.

Ve svém vyjádření také podotkl, že nejvíc vděčný je, že nyní nikdo nemusí jejich malé dceři Anežce vysvětlovat, proč už se tatínek s maminkou nevrátí domů. Své vyjádření k havárii pak zřejmě přímo z nemocnice zveřejnila také jeho milovaná manželka. Ta na všechny manželovy zápasy nosí identické šaty černé, bílé a žluté barvy, které považuje za talisman, který Patrikovi v kleci má nosit štěstí.

V sobotu v Německu nakonec k vítězství nepomohly, ale shodou okolností v nich Pavla v neděli jela a na selfie z nemocnice, jež zveřejnila, je vidět, že je má stále na sobě. „Přemýšlela jsem, zda nepřehodnotit, že ty šaty nosí štěstí. Vždyť Patrik prohrál. No a na dálnici u Plzně jsem zjistila, že si to štěstí chystaly na důležitější moment,“ začala svůj komentář k hrozivé autonehodě Kinclová.

„Zklamání z prohraného zápasu sice není nic moc, ale ta vteřina, kdy jste přesvědčeni, že po vás zůstane sirotek, je mnohem, MNOHEM horší. Ale Patrik to paradoxně schytal víc v zápase a já jsem snad jen trochu pomačkaná. Opatrujte se a jezděte bezpečně. A hlavně se poutejte!“ dodala Pavla Kinclová, která popsala i lehce komickou situaci, kdy musel její manžel zdravotníkům vysvětlovat, že všechny ty modřiny a podlitiny opravdu nemá z nehody, ale že takhle dobitý už řídil.

Patrik a Pavla Kinclovi letos dorazili na slavnostní křest magazínu Playboy:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.