Celebrity

23. května 2023 08:13

Kisa Císařová

Nejen šampion, ale i kuchař. Patrik Kincl vaří líp než jeho manželka a podělil se o recept

Kincl - Recept na těstoviny

O profesionálních sportovcích se traduje, že od svých drahých poloviček vyžadují kompletní servis a obětavou péči. Ne tak ovšem Patrik Kincl (33). Aktuální šampion střední váhy Oktagonu totiž od své ženy Pavly neočekává pravidelně připravené snídaně, obědy a teplé večeře na jídelním stole. Zápasník je prý dokonce lepším kuchařem než jeho milovaná manželka! A tuhle pochoutku má Pavla Kinclová od Patrika nejradši.

Jaké bylo moje překvapení, když na položenou otázku, jestli má Patrik Kincl nějaké své oblíbené vítězné pozápasové jídlo, které mu vždy na oslavu připravuje, Pavla Kinclová odpověděla: „Vlastně ani ne. Pokaždé vymýšlím, co nového mu upeču. Upřímně, on ale vaří líp než já. Tak že by se nemohl dospat z představy, až mu něco uvařím, to tedy ne. Ale ty pečené věci má ode mě rád, aspoň že tak,“ svěřila s úsměvem Pavla Kinclová záhy po vítězném titulovém zápase svého muže.

Přečtěte si také: Hrdost a víra v další výhry. Lela se vyjádřila k zápasu Vémoly s Kinclem

Během něj Patrik Kincl porazil na body svého vyzyvatele a velkého rivala Karlose Vémolu. Nicméně po téhle Pavlině odpovědi jsem si dovolila nechat sportovní hledisko věci stranou a dala jsem se do prověřování informace o nově zjištěných kvalitách Patrika Kincla coby vynikajícího kuchaře.

Když jsem pak dostala možnost popovídat si s Patrikem Kinclem, konfrontovala jsem vítěze večera se zjištěním, které jsem chvíli před tím získala od jeho manželky. „Je to tak. Ona tedy skvěle peče a má na starosti pečení. Ale vaření, když si chceme pochutnat, to dělám já,“ potvrdil slova své milované ženy Patrik Kincl a vysvětlil dál. „Ji to nebaví, což nechápu. Chce se jen najíst, tak tam všechno nahází, ale já si s tím vyhraju. Ona pak tedy po mně vždycky uklidí. Nicméně já si s tím vyhraju, mě vaření baví. Přes vaření jsem u nás doma já,“ vyvrátil MMA bijec do jisté míry představu, že sportovci jsou nesamostatní a při pokusech obsloužit se v kuchyni spálí i vodu na čaj.

Mohlo by vás zajímat: Žádný další hazard se zdravím, napsal Karlos Vémola. Lidé se vztekají, že po prohře utekl

No a co je ta top záležitost na talíři, kterou Patrik Kincl pohostí svou ženu, když se rozhodne postavit k plotně? Na to jsem se zeptala nejdřív Pavly.

„Mám od něj ráda těstoviny, jelikož je výborně dochucuje. Vím, že je to taková blbost, ale on je prostě umí fakt skvěle dochutit,“ pochválila před kamerou CNN Prima News svého manžela Pavla Kinclová.

A jaké těstoviny doporučuje šéfkuchař domácnosti Kinclových Patrik? Recept je to jednouchý a možná ho dobře znáte. „Aglio olio. To jsou nejlepší těstoviny a je to úplně jednoduché. Olivový olej, česnek, petrželka a třeba s krevetami jsou vynikající. Nic moc na tom není, ale je to topové jídlo. Na vrch samozřejmě parmazán a jedeme,“ prozradil Patrik Kincl, na čem si doma společně pochutnávají. A teď po vyhraném zápase jim jistě bude chutnat o to víc.

Sdílejte článek
Štítky vaření těstoviny kuchař Karlos Vémola Patrik Kincl Pavla Kinclová

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 4. 2024

Zadal vám někdo úkol a pak odešel, aniž by vám dal pokyny? Není divu, že se cítíte zmatení a frustrovaní. Pokud neexistuje žádný návod a pokud nikdo jiný neví, o co jde, nemějte výčitky svědomí a nechte to být, dokud nedostanete řádné poučení. Je rozumnější počkat, než to udělat špatně a muset to dělat znovu. Raději bezpečně, než abyste litovali.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.