Celebrity

26. března 2023 10:03

Gabriela Kolinová

Pavlína Saudková o Janovi: Narodilo se mu pár dětí mimo náš vztah. Učím se s tím žít

Jan a Pavlína Saudkovi tvoří dodnes láskyplný pár

Fotograf Jan Saudek (87) je známý proutník a provokatér. V životě měl několik milenek, ale stále žije se svou manželkou Pavlínou Saudkovou (42), kterou si vzal v roce 2014. Bylo mu tehdy osmasedmdesát let, novinářce Pavlíně Hodkové třiatřicet. Navzdory velkému věkovému rozdílu, Janově pověsti záletníka a zdánlivé nesourodosti dvojice, tvoří láskyplný pár dodnes.

Pavlína a Jan Saudkovi mají spolu tři děti. Patnáctiletého Matěje, třináctiletou Annu Marii a Josefínu, které je sedm let. „Máme tři děti, které velice miluju. Jsou blbé jak putštok. Nejsou úplně blbé. Je to radost, protože jsou zdravé. U dvou jsem byl, když přicházely na svět, což je největší věc jakou jsem kdy viděl,“ řekl Jan Saudek v pořadu Showtime.

Další potomky má známý fotograf z předchozích vztahů. Sám Saudek s oblibou říká, že má tak patnáct či šestnáct dětí. Loni se ovšem postaral o pozdvižení, když se na veřejnost dostala zpráva, že zplodil ještě dítě mimo svůj manželský vztah. V roce 2021 Jan Saudek oznámil, že má na Slovensku už ročního syna Jonatána, dnes tedy tříletého.

Jak tohle všechno zvládá jeho žena Pavlína? „Těch zážitků bylo hodně, ne všechny byly úplně milé, samozřejmě. Jan potkal mnoho žen... Narodilo se mu pár dětí i mimo náš vztah. Já jsem se s tím vším učila žít,“ svěřila se Pavlína Saudková.

Na to Saudek zareagoval: „Chudinka, chudinka, ale až ovdoví, tak bude svobodná a šťastná. Zůstanou vám dluhy moje a budete šťastná,“ dodal. Jak je vidět, manželský pár si stále vyká.

Musím říct, že respekt k sobě se učím, protože spoustu let jsem se přizpůsobovala hodně Janovi...

Překvapivě je o mě ještě zájem, říká Jan Saudek

Na čem stojí jejich vztah? „Myslím, že pilířem každého vztahu by měl být respekt, a to jak k tomu partnerovi, tak k sobě. Musím říct, že se učím ten respekt k sobě, protože spoustu let jsem se přizpůsobovala hodně Janovi, a nemyslím si, že by úplně lehce nesl, že teď je to malinko jinak. Ale jak jsem řekla, po čtyřicítce jsem už velká holka a nebudu žít jen pro někoho jiného, ale i pro sebe,“ vysvětlila Saudková, která kromě psaní pracuje jako community manager divadelní společnosti Jatka 78, domovské scény Cirku La Putyka.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Slzy a bolest. Ewa Farna promluvila o tom, co se děje u sousedů těhotným ženám

Podle Pavlíny Saudkové je nejlepší nemít žádná velká očekávání a žít ze dne na den. „Já jsem ten vztah s Janem nikdy nebrala jako samozřejmost. A i teď se vlastně může stát ze dne na den cokoli. A on může odejít za jinou, jsou tu ty další děti...“

Jan Saudek je známý svým obdivem k ženám. Stále má milenky, nebo jejich krásu obdivuje už jen zpovzdálí? „Zpovzdálí, to připouštím. Překvapivě je o mě ještě zájem, ale skutek utek a raději namaluji nějaký obraz, prodám ho a zaplatím alimenty,“ uznal Saudek, že už to není, co to bývalo dřív. „Byl jsem mladý a silný, tak jsem měl sílu milovat ty holky, teď myslím, že po té pětaosmdesátce je to slabší,“ dodal.

I jeho žena připouští, že už je nyní fotograf více v klidu. „Věk v tomhle ohledu je pro mě vlastně milosrdný, protože ty ženy postupně odpadaly, teď nemyslím věky,“ vysvětlila Pavlína Saudková. „Ony postupně umíraly,“ uzavřel Jan.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 29. 3. 2024

Berani, možná budete muset vědomě upustit od některých svých plánů a nechat vše na náhodě. Prvek neočekávaného vám může docela pomoci, takže s ním pracujte, místo abyste se ho snažili držet na uzdě. Přirozený tok událostí by vás měl dovést k větší svobodě. Používejte svou představivost, místo abyste se zcela spoléhali na mentální procesy, jako je logika.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.