Celebrity

14. září 2023 14:17

Tomáš Durčák

Pohřeb Yvonne Přenosilové. Truchlící Neckář přišel s hůlkou, syn Max zadržoval slzy

Neckář a Filipovská vzpomínali na Yvonne Přenosilovou

V obřadní síni Nového židovského hřbitova na pražských Olšanech se blízcí i fanoušci mohli naposledy rozloučit se zpěvačkou Yvonne Přenosilovou. Šanci dát popové hvězdě 60. let poslední sbohem si nenechala ujít ani řada slavných kolegů.

Samotný pohřeb začal ve 14 hodin, a tak se k obřadní síni na Praze 3 začali první smuteční hosté scházet již po půl druhé. Nechyběl mezi nimi ani legendární zpěvák Václav Neckář (79), jenž přišel kvůli pohybovým problémům o holi.

Se svou partnerkou dorazil také milovaný syn Yvonne Přenosilové Maxmilian, který jen horko těžko zadržoval slzy. Dle přání samotné zesnulé zpěvačky pohřeb proběhl zcela veřejně, aby se s ní mohli rozloučit i její fanoušci z řad veřejnosti.

Smuteční obřad si nenechala ujít také zpěvačka Monika Absolonová (46), Václav Upír Krejčí (67), Milan Drobný (78), Lída Rakušanová (76), Pavlína Filipovská (82), doktorka Dagmar Černochová či partneři Aleš Cibulka (46) a Michal Jagelka (46). Již svůj třetí pohřeb v krátké době absolvoval frontman skupiny Olympic Petr Janda (81). Ten 24. srpna nechyběl na pohřbu hudebního publicisty Jiřího Černého a o necelý týden později přišel dát poslední sbohem i Vašu Patejdlovi.

Legendární zpěvačka zemřela zcela náhle v pondělí. Až posléze vyšlo najevo, že i před svými blízkými tajila řadu svých zdravotních problémů, kvůli nimž se v poslední době již vůbec neobjevovala na veřejnosti. Trpěla bolestí páteře a zánětem sedacího nervu, což ji trvale upoutalo na lůžko. Podle deníku Blesk se k těmto zdravotním problémům měla přidat i rakovina plic, o které nevěděly ani její nejbližší kamarádky včetně zpěvačky Marty Kubišové, s níž byla pravidelně v kontaktu.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.