Celebrity

26. června 2022 12:09

Vanesa Havlíková

Žena se provdala za hadrového panáka. Po honosné svatbě se narodil první potomek

Brazilka Meirivone Rocha Moraes (37) vstoupila do manželského svazku s hadrovým panákem. Svatba to byla vskutku netradiční. Podivný manželský pár přivítal do rodiny prvního potomka. Největší radost má asi matka ženy, která měla deprese, že nemůže najít správného muže.

Meirivone měla deprese, protože se dlouho nemohla seznámit s nějakým pohledným chlapcem. Postěžovala si své matce, že s ní nikdo nechce tančit. Její maminka proto šla a ušila jí panáčka, který dostal jméno Marcelo. O bizarní lásce informuje mimo jiné Daily Mail.

Honosný obřad

Každá žena si svou svatbu představuje jako nejhezčí den svého života. Svatební den je téměř pro všechny ženy tím, na co se těší celý život. Meirivone na tento den nemusela čekat nijak dlouho, po několika měsících randění si s Marcelem u oltáře dali manželský slib. Svatby se zúčastnilo kolem 250 hostů, všichni si velkolepý den užili.

„Svatba pro mě byla úžasný den, velmi důležitý, velmi emotivní. Hodně pršelo, ale bylo to úžasné. Marcelo je skvělý a věrný manžel. Je to muž, kterého mi všechny ženy závidí. Život s ním je zkrátka úžasný. Přesně takového muže jsem si vždycky přála. Nehádá se se mnou a ve všem mi rozumí,“ rozplývá se novomanželka. Její slova přinesl Daily Mail.

Psycholog promluvil o problémových dětech:

Neplánované otěhotnění

Někomu se možná může zdát, že veselka byla trochu předčasná. Meirivone ale novinářům sdělila, že před zásnubami „otěhotněla“, vdavky tak chtěla stihnout svatbu ještě před „porodem“, což je u žen pochopitelné.

„Je to pravda, Marcelo mě přivedl do jiného stavu. Nehlídal se a nepoužíval kondom. Udělala jsem si těhotenský test a ten byl pozitivní. Nemohla jsem tomu uvěřit,“ popsala své pocity novinářům.

Spokojená Brazilka vše stihla tak, jak si přála. Porod prý trval 35 minut. Podle fotek je vidět, že maličký je celý tatínek.

Účty panák nezaplatí

Přestože je to láska vskutku veliká, zcela bezproblémové nemůže být žádné manželství. „Marcelo má tolik skvělých vlastností, ale jedinou nevýhodou je, že je hrozně líný a vůbec nepracuje. Ale ani to pro nás není žádnou překážkou. Jsem silná žena a dokážu se o svou rodinu postarat,“ postěžovala si Brazilka, která i přes občasné problémy je nyní spokojená. To je asi nejdůležitější pro ni i pro pro její milující maminku, který jí hadrového panáka do života přivedla.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 26. 4. 2024

Je jistě jasné, že svým činům věříte, Berani. Necítíte žádný strach ani pochybnosti, když postupujete ke svým cílům a plujete po klidném moři pod jasnou oblohou. Tato nová atmosféra je pravděpodobně výsledkem vašeho obnoveného odhodlání. Za své úspěchy se rozhodně odměňte, ale s pořádnou oslavou byste měli ještě pár dní počkat.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.