Proč nikdo nevypadl ze sedmého kola show Česko na grilu?

Prší - Česko na grilu (7)

Na obávaný rozstřel v sedmém dílu show Česko na grilu sice došlo, ale na vyřazení už ne. Za to, že tentokrát nikdo nevypadl, mohou soutěžící děkovat zásahu vyšší moci.

Grilovat se dá v každém počasí. To v sedmém kole klání o nejlepšího českého amatérského grilmastera dokázali Jana s Romanem, David s Vierou a Dominika s Denisou. Během rozstřelu, kterého se účastnili, se totiž spustila průtrž mračen. Jak podotkne Tom Zástěra, je to jako grilování v deštném pralese. Soutěžící si nestěžují na grily, ale na mokrou pracovní plochu.

„Motivace dělá neuvěřitelné věci, ten déšť všichni ignorují,“ ohodnotil situaci Zdeněk Pohlreich. Přes snahy všech nepovedený kaiserschmarrn i další překážky nakonec nikdo nevypadl.

Po naservírování pokrmů nakonec oba porotci potvrdili, že vše bylo srovnatelné kvality, takže není možné rozhodnout, kdo by měl soutěž opustit. Jak palačinky Suzette, tak nočky se švestkami, ale i trhanec na druhý pokus oslovily nejtajnější chuťové pohárky porotců. Porotci ocenili to, že David s Vierou nevzdali svou snahu a zadělali na těsto podruhé.

Podívejte se na videu ze 7. dílu show Česko na grilu, jak David zmatkoval:

Vzhledem k okolnostem, za kterých soutěžící dezerty dělali, nakonec porotci rozhodli, že si všichni zaslouží být v soutěži i nadále. Chuť palačinky od Romana a Jany ohodnotili jako fantastickou, kaiserschmarrn zase jako skvělý – vzhledem k okolnostem. Což nečekal ani David.

Čtěte také: Pohlreich zuří. Za hádky Davida s Vierou trestá všechny

Denisa a Dominika si vybraly dezert, jehož příprava byla k časovému limitu hraniční. Přesto se dívkám zadařilo. „Dneska si nikdo nezaslouží opustit soutěž,“ dodal šéf Pohlreich. „Holky se zaslouženě můžou připojit k ostatním.“ Celý díl, který si nyní můžete celý přehrát ještě online na prima+, byl velmi infarktový. Tolerance poroty tímto definitivně končí a podobná supersituace se už do konce pořadu nebude opakovat!

Vyzkoušejte zajímavý recept z  Česko na grilu: Tortilla s květákovou rýží, glazovanou mrkví, tofu a paprikou

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 5. 2024

Berani, budete se muset spolehnout na své analytické schopnosti a pevnou sebekontrolu, abyste se dostali z rozbouřeného moře, ve kterém se dnes nacházíte. A stresu se nevyhnete. Nejhorší nástrahou, která vás čeká v kariéře nebo při studiu, by bylo pochybovat o svých schopnostech. Máte příležitost, abyste si vyzkoušeli svou sebedůvěru. Jen se ujistěte, že obstojíte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.