První erotiku Elišky a Damiána naruší opilý expřítel. Princ neohroženě zasáhne

Těžký rozchod plný zklamání a následné přenesení Emmy Smetany (35) coby Elišky do minulosti vedlo k romantickému sblížení s Damiánem v podání Roberta Urbana (37). A neskončí jen u polibku. První intimní chvilky nového páru ale završí rvačka. Alkoholem posilněný Petr Buchta (38) jako bývalý přítel Martin zaútočí na svého bratra. Polonahý princ však bez váhání bleskově zasahuje. Podívejte se na exkluzivní ukázky.

Damián byl Elišce po náročném rozchodu vítanou oporou, dokonce jí pravidelně nosil květiny a snažil se být své moderní princezně co nejvíce nablízku. Díky tomu se mu ale povedlo přenést ji časem do doby minulé a majitelka marmeládovny se ocitla na zámeckém dvoře 18. století. Po prvotním hysterickém záchvatu však byla okouzlena prostředím i Damiánem.

Mnohé se vysvětlilo a ledy mezi nimi definitivně roztály. Jejich návrat byl jako v opravdové pohádce okořeněn polibkem. Jsme ale v současnosti, a tak nezůstane jen u romantické lásky. Eliška je na rozdíl od dam na panském dvoře svolnější k postelovým radovánkám. „Vypadá to, že máš na vlas stejný medailon jako Matouš,“ všimne si princ v dalším díle seriálu Eliška a Damián, který uvidíte v pondělí večer na Primě, jeho milá tomu ale vůbec nepřikládá žádný význam a dál ho vášnivě líbá a svléká. Nutno podotknout, že Damián se nijak nebrání.

Společný čas v posteli tráví ale i řešením budoucnosti. Zatímco Eliška neví, co bude její princ dělat v dnešním světě, Damiána trápí domluvený sňatek s Frederikou v podání Anežky Rusevové. Důvěrné chvilky však náhle naruší babiččin křik. „Eliško! Eliško! Na zahradě se pere Martin s Honzou, pojď rychle!“ Urozený šlechtic se opět zachová jako chrabrý rytíř a rváče zpacifikuje.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 1. 5. 2024

Je frustrující, když práce stojí v cestě romantice a společenským aktivitám. Přesně to dnes cítíte, Berani. Vaše myšlenky jsou zaměřeny na večerní a víkendové aktivity, ale povinnosti máte na stole. Nezoufejte. Jednoduše si dejte závazek, že uděláte to, co se od vás očekává, a užijte si dnešní večer s jistotou, že jste splnili své povinnosti.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.