Celebrity

9. listopadu 2023 12:05

Šarlota Chmelařová

Richard Krajčo a jeho osudové lásky. Štěstí našel až ve třetím manželství

Richard Krajčo patří mezi nejoblíbenější české zpěváky a za své písně sbírá jeden úspěch za druhým. Ve vztazích si však prošel trošku trnitější cestou k vytouženému cíli. Až ve svém třetím manželství našel tu pravou harmonii a štěstí. Kdo byly osudové ženy známého muzikanta?

Richard Krajčo (46) se mimo jiné věnuje také herectví. Naposledy si střihl roli v připravovaném filmu Gump – jsme dvojka, jehož hlavním hrdinou je stejnojmenný pes. Jeho hlavní vášní je ale muzika. Úspěšný hudebník, jehož texty často pojednávají o vztazích, o fanynky nouzi rozhodně nemá. Na tu pravou ženu svého života si ale musel počkat. Zpěvák vstoupil do manželství celkem třikrát. Kdo ho okouzlil a jak vypadal jejich vztah?

Manželství s Ivou Frühlingovou (2005–2006)

První manželství Richarda Krajča trvalo krátce a rozpadlo se už po šesti měsících. Svatba proběhla v roce 2005, Iva Frühlingová (41) se tehdy kvůli Krajčovi vzdala poměrně úspěšné kariéry ve Francii. Richard rodačku z Litvínova oslovil, když se ve svých 22 letech vrátila zpět do Česka v rámci svého promo týdne. „Říkali, že je tady nějaký zpěvák. A já jsem vůbec nevěděla, co se tady děje, nebo kdo tady zpívá. Prý, že se mnou chce natočit duet,“ zavzpomínala zpěvačka v pořadu Na kafeečko.

Mohlo by vás zajímat: Iva Frühlingová: Polyamorie nám s mužem vyhovuje. Máme koule si o milencích říct

Netrvalo dlouho a během společných chvil ve studiu mezi nimi přeskočila jiskra. „On mě nejdřív uháněl. Psal mi romantické esemesky v básničkách, to já žeru, protože miluju texty,“ prozradila detaily jejich začátků Iva. Své ano si řekli na zámku v Českém Krumlově a za zmínku stojí zajímavý fakt, že Iva na sobě během velkého dne měla černé svatební šaty od návrhářky Denisy Nové.

Manželství s Martinou Poulíčkovou (2008–2013)

Druhá manželka byla modelka Martina Poulíčková (44), která už za sebou měla také jedno nevydařené manželství, a to se sportovním moderátorem Pavlem Poulíčkem. Na jaře roku 2009 se jim s Krajčem narodilo jejich první dítě – syn Richard. Dvojice se před tím ještě stihla vzít. Nechtěli ale žádnou velkou veselku a tajná svatba proběhla 22. listopadu roku 2008 po tříleté známosti. Důvodem bylo podle všeho právě těhotenství. „Nechtěli nemanželské dítě. Proto se narychlo vzali. Šlo vlastně jen o formalitu, žádnou velkou svatbu nechtěli. Martina je těhotná, tak by si mejdan ani neužila,“ prozradil tehdy Blesku jeden z nejbližších přátel páru.

Mohlo by vás zajímat: Richard Chlad pro svou snoubenku připravil pořádné překvapení. Došlo i na slzy

Dvojice si své soukromí po celou dobu vztahu přísně střežila a s médii o osobních věcech téměř nemluvili. Frontman kapely Kryštof tehdy prohlásil, že je vděčný, že svatba proběhla v tichosti. „Jsem rád, že nás nikdo na místě neotravoval, fotky nebudou kolovat po médiích a naše soukromí jsme neprodali jako nějaké prostitutky,“ sdělil v rozhovoru pro iDnes.cz.

V listopadu 2011 se jim narodila dcera Berenika. O dva roky později Krajčo potvrdil, že se s manželkou rozvádějí. Nějakou dobu se v médiích objevovaly zprávy o tom, že za rozpadem manželství stojí nevěra z Krajčovy strany. Zpěvák vše ale odmítl. „Nevěra rozpad našeho vztahu nezpůsobila. Vztah nám přestal fungovat na partnerské bázi,“ vzkázal tehdy Krajčo přes svého manažera pro deník Blesk.

Manželství s Karin Babinskou (2017 - současnost)

Poslední manželství s režisérkou a blogerkou Karin Babinskou (49) se jeví jako velice harmonické. A pochvalují si ho i samotní manželé. A jaký je jejich recept na šťastný vztah? „Já myslím, že na to neexistuje úplně jednoduchá odpověď. Já jsem rád, že jsme se poznali, taky jsme si zažili nějaké eskapády v tom životě. Ale my se navzájem respektujeme a obdivujeme. A to je na tom vztahu, ještě když jsme oba z branže, důležité. Taky se nesnažíme toho druhého změnit. My jsme seznámeni s tím, že toho druhého člověka musíme brát takového, jaký je, proto ho milujeme. My víme, jaké máme své chyby, víme, co kdo dělá špatně, ale oba to bereme tak, že je to součástí našich osobností,“ prozradil Krajčo v rozhovoru pro Extra.cz.

Mohlo vám uniknout: Zářící Eva Burešová, polonahý Richard Krajčo. Tyto páry si Slavíka užily na jedničku

Krajčo si vzal svou dlouholetou přítelkyni, což se podle všeho vyplatilo. Jeden na druhého pěje jen samou chválu. „Jsem s Richardem nesmírně šťastná a opravdu jsem v něm našla muže, u kterého mám pocit, že jsem, jak nám nedávno někdo řekl, jako bychom se vylíhli z jednoho vejce. Že jsme jako muž a žena dvě poloviny celku. Myslím si, že je velký zázrak, když se tohle stane. Zázrak je už jen to, když člověk v životě vůbec pozná lásku. Její energie je to nejsilnější, co tady je. Myslím, že bychom měli dělat všechno pro to, abychom ji našli, a že nikdy není pozdě,“ sdělila v minulosti režisérka v rozhovoru pro týdeník Téma. I v tomto případě veselka proběhla v tichosti a Karin o ní informovala až den po obřadu na svém Facebooku. I ona už byla před tím jednou vdaná. Manželství, ze kterého má dceru Jasmínu, skončilo po čtyřech letech.

Richard Krajčo v Show Jana Krause:

Sdílejte článek
Štítky vztahy celebrity Richard Krajčo Iva Frühlingová Karin Babinská manželství Martina Poulíčková

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 2. 5. 2024

Berani, pozorně poslouchejte, když dnes dostáváte pokyny. Vaše mysl nemusí být tak bystrá jako obvykle. Pokud si nedáte pozor, mohli byste se vydat špatnou cestou a nakonec začít úplně od začátku. Nestyďte se ani se nestyďte klást otázky. Vždy je lepší se zeptat, než udělat zbytečnou chybu. Postupujte pomalu a metodicky a zvládnete to.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.