Richard Sacher provokuje soupeře ke konfliktu. Zpěvačka ukáže tetování mezi prsy

Prostřeno! XXVII (6) - Nekouká do očí

V pondělní repríze soutěže amatérských kuchařů přivítá zpěvák Richard Sacher u sebe doma známé tváře showbyznysu. Od chvíle, kdy dorazí zpěvák Jaro Smejkal, bude oheň na střeše. Sacher jej ten večer zvládne urazit hned několikrát. Ukáže se také jako nepřipravený hostitel, když mu dojde víno.

V repríze oblíbené kulinářské soutěže se tento týden představí známé obličeje z titulních stránek bulvárů. U stolu se sejde zpěvák Sámer Issa, majitel školy zpěvu Jaro Smejkal, zpěvačka Marie Pojkarová a hokejová manželka Monika Binias, která je matkou Ornelly Koktové. Pondělní hostitel Richard je zcestovalý a jeho menu je světové. Podávat se bude italské caprese, řecká polévka avgolemono, italské těstoviny orecchiette s kuřecím masem a rumunský dezert papanasi s tureckým nápojem salep. Soupeře nepozve k sobě domů, protože by to vzhledem k velikosti bytu bylo údajně nedůstojné. Rozhodne se také bavit hosty za každou cenu a jeho chování bude řekněme nestandardní.

Při seznamování se bude snažit o odlehčení atmosféry, jeho vtípek se mu ale vrátí i s úroky. Když vítá zpěváka Jara, předstírá, že se při pohledu na něj vyděsil. Jaro, jehož zdobí v obličeji tetování a piercing, se urazí a prohlásí, že takové přivítání ještě nezažil. Nevraživost mezi oběma pány bohužel poroste. Jaro hostiteli vytkne, že se mu během hovoru nedívá do očí a je mu to extrémně nepříjemné. „Já se tě trochu bojím,“ zaútočí Richard. Když mu Jaro odvětí, že se mu jeho chování nelíbí, začne hostitel mlátit příborem o stůl a dožadovat se ticha. U jídla se prý nemluví.

Podívejte se na stížnosti hostů, kteří vypili všechny zásoby vína:

Pojkarová má pavouka na intimním místě

Dusnou atmosféru se někteří pokusí spláchnout vínem. To ovšem dojde a Richard už další nemá. Pro pět lidí koupil jen jednu láhev. Nejvíc to bude mrzet Moniku, které svou téměř netknutou skleničku nabídne Sámer. Jak vpodvečer a už teď na prima+ uvidíte, Sámer s Jarem mají velké množství tetování a budou se bavit o jejich významu. Jaro se svěří s tím, že k tetování v obličeji přišel na různých večírcích.

Po chvíli se chopí slova Marie. Na hrudníku má velké tetování pavouka, které chtějí všichni hned vidět. Zpěvačka totiž měla mezi poprsím jizvu po operaci a poprosila tatéra, aby ji zakryl obrázkem berušky. On si prý ale nedal říct a vytetoval jí obřího křižáka. „Já mám arachnofobii jako prase,“ prohlásí Marie, která tetování nakonec ukáže, a odvede tak pozornost od neslušného hostitele. Richardovo chování v soutěži bude hodně divoké a někdy až nepochopitelné.

V době premiéry pořadu napsala Monika Binias vyjádření na sociální síti, kde si stěžovala na Richardovo chování. „Prostřeno!... bohužel s jedním účastníkem, který je NIKDO. A to doslova. Nikdo ho nezná a nikdo ho nikde neviděl, neslyšel a nečetl o něm. Bohužel toto NIKDO nám to celé pokazilo. Chtěl se stát asi někým,“ napsala Monika. Jak jeho večer soutěžící ohodnotí a jak jim bude jeho jídlo chutnat?

Pokud se vám Prostřeno! líbí, přidejte na Kinoboxu svoje hodnocení.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 5. 2024

Dnes máte šťastný den, Berani. Možná dostanete nějakou nečekanou výhru, třeba šek poštou nebo vám zvýší plat či vás povýší v práci. To je přesně to, v co jste doufali, abyste si zlepšili životní styl. Nezblázněte se. Peníze investujte moudře a vyděláte ještě více. Když je utratíte najednou, za pár let toho moc nebudete mít.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.