Tento týden kašlou na diety. Modelky v kulinářské soutěži jí dezert přímo z mísy

Prostřeno! XXV (4) - Suché špagety

Čtvrteční reprízu speciálu soutěže o nejlepší menu si vezme do parády držitelka titulu Česká Miss World 2016, modelka a influencerka v jedné osobě Andrea Kalousová. Při vaření se zapotí a nebude šetřit kořením. Na štíhlou linii se tento týden opravdu nehledí. Dámy se pustí jak do své porce, tak do obřího moučníku v míse.

V repríze speciálu kulinářské soutěže tento týden uvaří pětice známých krásek. Ve čtvrtek se vaření ujme Andrea Kalousová a pohostí modelku Andreu Bezděkovou, moderátorku Moniku Leovou, zpěvačku Debbi a moderátorku Andreu Antony. Její menu se bude skládat z jednoduchých receptů inspirovaných slunnou Itálií. Podávat se bude bruschetta s rajčatyrajčatová polévka, jako hlavní chod se pokusí o nefalšovanou verzi špaget carbonara a jako dezert budou piškoty s ovocem a tvarohem. Vpodvečer na obrazovce a už teď na prima+ se podívejte, jak se Andrea při přípravě menu zapotí.

Nebude stíhat, jídlo překoření, a jestli někdo očekává domácí bagetu, nedočká se. Soupeřky jsou sice povětšinou shovívavé a příliš nekritizují, hlavní chod ovšem bude zklamáním. Původní recept na omáčku se žloutky a vroucí vodou se Andree nepovede na 100 %, a tak ho bude muset nakonec stejně zachránit českou vychytávkou v podobě smetany.

Hostitelce se nedaří a ještě nestíhá. Podívejte se, co zkazila:

I modelky se umějí pořádně nacpat

Život někdy umí být pěkně nefér. Někteří lidé se kvůli perfektní postavě lopotí hodiny v posilovně a přísně hlídají přísun kalorií. Jiní zase snědí vše, co jim přijde pod ruku, a nepřiberou ani deko. Krásky ze speciálu Prostřeno! patří očividně do druhé kategorie. Neostýchají se pořádně jíst, a když mají málo, klidně si přidají. Na vylepšené verzi hlavního chodu si pak všechny dámy pochutnají ve velkém. „Já si myslím, že je to předsudek o modelkách, že moc nejedí nebo jen saláty. Vím, že se ty holky umí pořádně nažrat,“ avizovala už v pondělí Andrea.

Andrea Kalousová dobře ví, že její soupeřky jsou věčně hladové, a na jejich návštěvu se tak raději pečlivě připraví. Jako sladkou tečku zvolí piškotový dezert do skleničky, který udělá pro jistotu ještě do velké mísy! Ve středu dámy snědly Debbi zmrzlinu k dezertu, v úterý se popraly o pekáč plný nachos s omáčkou.

„Ona chtěla, abychom nestrádaly. Bála se, že si budeme chtít přidat a ona nás nebude mít čím pohostit. Takže připravila ještě jednu velkou porci, která byla zase trochu jiná,“ ocení modelčinu snahu Monika Leová.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 4. 5. 2024

Berani, dnes se možná nebudete moci soustředit na práci. Vaše hlava může být v oblacích a váš smysl pro detail vás může poněkud zklamat. Netřeba dodávat, že tento den není vhodný k tomu, abyste se pouštěli do nových, obtížných nebo komplikovaných úkolů. Soustřeďte se na rutinní činnosti, které zvládnete bez přemýšlení. Takto zvládnete celý den, aniž byste se z toho zbláznili.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.