Celebrity

19. listopadu 2023 05:59

David Laštovka

Rudolf Hrušínský prožil vášnivý románek s Ivetou Bartošovou. Oženil se s manažerkou

Rudolf Hrušínský o seriálu Agrometal

Hvězda filmu Discopříběh, Rudolf Hrušínský nejmladší, který 19. listopadu slaví 53. narozeniny, si své soukromí pečlivě střeží. Teprve nedávno vyšlo najevo, že se mimo pozorností médií tajně oženil. Která žena se stala životní láskou Rudolfa, nejmladšího ze slavného hereckého rodu Hrušínských?

Slavné příjmení mu k jeho nejznámější roli kominického učně Jirky Horáčka v hudební komedii Discopříběh nepomohlo. Na konkurz dorazil tajně, aniž by o tom doma někomu něco řekl. „Absolutně jsem netušil, že Rudla je ze slavné rodiny. Když přišel před kameru v Hostivařských atelierech, tak jsem ani nevěděl, jak se jmenuje. Rudla byl tak bezprostřední a svěží, že jsem hned věděl, že to je ten pravý. A taky tu hlavní roli dostal,“ prozradil režisér Jaroslav Soukup redaktorovi webu Prima Ženy.

Když běl nahý náměstím, rozřízl si nohu

V době natáčení bylo Hrušínskému šestnáct let. Ve filmu ho jako začínajícího herce čekala i velmi pikantní scéna. Nahý musel přeběhnout celé plzeňské náměstí. „Rudla s tou nahou scénou neměl sebemenší problém. Náměstí musel přeběhnout několikrát za sebou a při tom posledním běhu si rozřízl chodilo nohy o nějaký střep. To byla jediná drobná komplikace. Jinak vše probíhalo v klidu. Na chodnících bylo spoustu diváků, ale nijak nás nerušili. Byl to pro ně zážitek,“ zavzpomínal režisér Soukup, který s Hrušínským o několik let později natočil ještě Discopříběh 2 a následně hororovou komedii Svatba upírů.

Byl to úlet, vzpomínala na jejich románek Bartošová

Během tohoto natáčení prožil Rudolf vášnivý milostný románek se zpěvačkou Ivetou Bartošovou, která ve filmu hrála šlechtičnu Olivii. V té době přitom byla zadaná, žila s Ladislavem Štaidlem. „Udělala jsem to kvůli sobě, aby přežilo mé ego a abych v sobě jako ženská měla trochu hrdosti. Bylo to romantické. Rudla mi potom dokonce na dveře mého pokoje napsal rtěnkou: Miluji tě. Věděla jsem ale, že ten vztah nemá smysl, byl to zkrátka jenom úlet,“ vzpomínala Bartošová na románek s Hrušínským ve své autobiografické knize.

Romantická svatba ve Vatikánu

Rudolf Hrušínský nejmladší hereckou kariéru poté přerušil a odcestoval do Španělska, kde začal podnikat a otevřel si tam bar. Na osudovou lásku čekal mnoho let. Jeho vyvolenou se stala o pět let mladší půvabná, úspěšná manažerka Martina, která dříve pracovně působila v Anglii, Singapuru nebo ve Skandinávii.

Čtěte také: Pravda o lásce Petra Sepešiho a Ivety Bartošové. Měl milenky a pak plakal, tvrdila zpěvačka

„Poprvé jsme se potkali ve společnosti, kam jsme šli každý zvlášť. Moc jsme si nepovídali. Asi za dva roky jsme se zase potkali na nějaké akci, kde jsme měli společné známé, a tam už jsme si povídali. Hlavně o tom, jak jsme oba žili v zahraničí a co nás na tom bavilo. To nás začalo spojovat, když jsme zjistili, že jsme život zvenku vnímali stejně,“ popsala Martina v rozhovoru pro Magazín DNES.

Na prvním rande jí Rudolf uvařil vynikající jídlo podle rodinného receptu, čímž ji velmi mile překvapil. Po čtyřleté známosti se bez mediálního humbuku v tichosti vzali. Svatbu měli v Itálii a o dojemné okamžiky nebyla nouze. „Italové všechno prožívají jinak než my. Šli jsme zhruba kilometr z Vatikánu do uliček k Piazza Navona, lidé nám tleskali, přáli nám hodně štěstí, mávali,“ přiblížila Martina Hrušínská.

Spíše než herectví se Rudolf Hrušínský v posledních letech věnuje psaní. Napsal například scénář k seriálu Agrometal, který vysílala FTV Prima a vy ho nyní můžete zhlédnout na platformě prima+. Co o seriálu říká, si můžete poslechnout v úvodním videu.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.