Celebrity

16. října 2023 15:10

David Laštovka

Ondřej Sokol má dvě děti s krásnou herečkou. Nyní randí s o 21 let mladší ženou

Ondřej Sokol jako VIP host pořadu Inkognito

Herec a moderátor Ondřej Sokol, který slaví 52. narozeniny, je známý tím, že rád baví ostatní a šíří kolem sebe dobrou náladu. V životě si ovšem vytrpěl své. V dětství se stal obětí šikany a první manželství se mu rozpadlo. Jak si užívá současný vztah?

První manželkou Ondřeje Sokola byla půvabná o šest let mladší herečka a dabérka Kateřina Lojdová, s níž má dvě děti, dceru Ester a syna Adama. Brali se po dvouleté známosti a v manželství prožili 11 let. Seznámili se v Městském divadle Mladá Boleslav. Ještě spolu ani nechodili a Ondřej ji v jedné z her poprvé režíroval.

„Vdávala jsem se nerozvážně a rozváděla jsem se už rozvážně. Kdybych se znovu vdávala, už nikdy s růžovými brýlemi na očích. Přece jen už mám něco za sebou. Tehdy jsem do toho šla bez přemýšlení, z lásky – a hodně fungovala chemie. Ta vás většinou nasměruje jinam. Teď bych víc zkoumala, jestli je to opravdu ten pravý,“ přiblížila v rozhovoru pro deník Právo Sokolova první žena Kateřina Lojdová.

Další svatbu chce Sokol v Lasa Vegas

V současné době Ondřej Sokol tvoří pár s o 21 let mladší Nikol Šantavou, se kterou se před čtyřmi lety zasnoubil v Londýně. Ke svatbě, kterou plánují v Las Vegas, ovšem zatím stále nedošlo. „Tamní mírně kolotočářské svatby nás nadchly. Je to vlastně takový oddávací drive-in, něco hrozně kýčovitého se sádrovými andělíčky a kytičkami. Patří k tomu půjčovna šatů a půjčovna kabrioletů, takže tam dojedeme bez ničeho, všechno si půjčíme. Ani se nemusí vystoupit, jen přes okénko podáte oddávajícímu dokumenty. Jsme rádi, že to mezi námi funguje i bez Las Vegas, dokonce líp a líp. Takže není nutné to za každou cenu oficiálně stvrzovat. Žádná rutina nehrozí, za to jsem moc vděčný,“ uvedl Sokol před rokem v rozhovoru pro deník Právo.

Mohlo by vás zajímat: Ondřej Sokol otevřeně o svatbě a dětech. Nehysterčíme, vzkazuje

Velmi ho těší, že se mu daří držet pohromadě širokou rodinu. „Mám dvě dospělé děti. Niky jednoho školáka. Přestěhovali jsme se všichni do jednoho domu na okraj Prahy a vedeme tak trochu vesnický život. Je to hezké,“ prozradil herec a moderátor, který v dětství prožil velmi smutné okamžiky a vytrpěl si své. Kvůli oční vadě musel nosit neslušivé brýle, čímž se stával pravidelným terčem posměšků a šikany. U nikoho neměl zastání a s krutostí, která se na něj den co den snášela, se musel vyrovnávat sám.

Když mu bylo osm let, otec emigroval

Když mu bylo osm let, jeho otec, na kterého byl citově fixován, utekl od rodiny a emigroval do Kanady. V ten moment Ondřej přišel o všechny své ideály. Od té chvíle ho začala vychovávat pouze maminka s babičkou, která se mu otce snažila co nejvíce zprotivit, neboť mu nemohla zapomenout, že opustil rodinu. Ondřejovi se po tatínkovi velmi stýskalo, znovu se ale setkali až po revoluci, kdy už byl plnoletý.

Čtěte také: 17. listopadu 1989 očima žen. Jak demonstrace prožívaly těhotné či maminky?

Ondřeje Sokola můžete vidět i v nové české romantické komedii Nikdy neříkej nikdy, kterou najdete na prima+. Kromě něj si ve filmu zahrála také Tereza Kostková, Pavla Tomicová, Hana Holišová, Lenka Krobotová nebo Petr Vondráček.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.