Richard označil Binias za blonďatou kreaturu. Na jeho řádění reagovala i Hanychová

Prostřeno! XXVII (10) - Blonďatá kreatura

Páteční večeři v kulinářské soutěži uvaří koučka a hokejová manželka Monika Binias. Připraví speciality podle prověřených receptů, a protože bydlí v zahraničí, pozve soupeře do bytu kamarádky. Závěr týdne bude hodně divoký. Trumfne sebevědomá blondýna Sámera s Marií, kteří jsou ve vedení?

V repríze speciálu kulinářského pořadu se tento týden sešlo pět známých tváří. Spisovatel, zpěvák a novinář Richard Sacher, zpěváci Sámer Issa a Jaro Smejkal, zpěvačka Marie Pojkarová a páteční hostitelka Monika Binias. S manželem Petrem žijí v Německu, a tak bude vařit v bytě kamarádky Štěpánky Decastelo, která v Prostřeno! nedávno také účinkovala. Monika se prezentuje jako velká fanynka pořadu, na který se dívají s manželem. Svým soupeřům připraví variaci minipředkrmů – lososový a hovězí tatarák a retro svatební jednohubky ze šunky, sýra a tvarohového krému.

Dále bude na stole chřestový krém, který Monika připraví mimo jiné z nakládaného chřestu ve skleničce, instantní jíšky a polévkového koření. Polévka bude bohužel na hosty příliš kyselá. Hlavní chod, kuře maranello s kroketami, bude mišmašem chutí. Monika tvrdí, že se recept na toto kuře naučila od italského šéfkuchaře. Na závěr si hosté dají panna cottu s jahodovým přelivem. Při přípitku Monika hosty nejen přivítá, ale přijde také varování pro Richarda. Když se bude chovat nevhodně, půjde na hanbu. Rozladěný Richard nejdřív bojkotuje zábavu v podobě karaoke, pak se ale nechá přemluvit, zazpívá a sklidí za to od Moniky kritiku.

Podívejte se na video, ve kterém Richard zazpívá a opět bude hysterický:

Sacher se dostal do konfliktu i s Agátou Hanychovou

Následuje hlavní chod, nad kterým se Richard ošklíbá. Přikryje svůj talíř ubrouskem a nahoru nalije vosk ze svíčky, která hoří na stole. Když se Jaro zeptá, proč to dělá, začne hystericky křičet: „Protože jste mě urazili. Tady taková blonďatá kreatura mi řekne, že mi to nejde. Jeden tón mi ulítl, no tak co. Tobě ujelo asi osm tónů a to si hraješ na učitele zpěvu.“ Pak s třísknutím a sprostými slovy odhodí svůj talíř směrem k Monice. Richard bude v pátek od stolu vyhozen dvakrát a bude hodně dusno. Jak nakonec soupeři ohodnotí Moničino vaření? Na prima+ a vpodvečer na obrazovkách uvidíte, kdo bude vítězem tohoto divokého týdne a na co padne výhra.

Pořad zřejmě i díky účasti Sámera Issy bedlivě sledovala jeho bývalá láska Agáta Hanychová. V živém vysílání na Instagramu, v němž odpovídala na dotazy fanoušků, se na adresu Richarda vyjádřila docela ostře: „Co ten pán, co ani nevím, jak se jmenuje a kde se vzal, co ten si o sobě myslí? Novinář? Spisovatel? Za mě arogantní de*ent, který neumí stárnout. Je úplně mimo. Je strašný.“ Sámera samozřejmě hodnotila pozitivně. Richard si to nenechal líbit a reagoval pro web Super.cz následovně. „Tento protekční spratek mě nemůže urazit. Pamatuji si večírky na Občanské plovárně, kde vysedávala na klínech fotografů z bulvárních plátků a dělala jim pomyšlení, aby byla v médiích za hvězdu,“ uvedl.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 7. 5. 2024

Možná cítíte touhu po cestování a toužíte po něčem novém a odlišném ve svém životě. Nemůžete si pomoct, ale fádní rutina vás trochu nudí. Pokud toužíte po dobrodružství, proč si nenaplánovat exotický výlet? I když na to teď nemáte peníze, můžete začít s průzkumem. Už jen vědomí, že se tam jednou vydáte, vám pomůže zvednout náladu, Berani.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.