Slavné páry vyrazily do společnosti. Stylová Hanychová, Bučková i Pomeje zářily štěstím

V Praze se otevíral nový bar a tuto událost si nenechala ujít řada celebrit. Do společnosti se svými partnery vyrazily Agáta Hanychová, Eliška Bučková nebo třeba Andrea Pomeje. Jak jim to slušelo?

Influencerka Agáta Hanychová opět září štěstím. Na otevírače nového pražského baru se objevila po boku partnera Miroslava Dopity, se kterým má svého nejstaršího syna Kryšpína. Dvojice vypadala zamilovaněji než kdy předtím a po celý večer se jeden od druhého ani nehnul. Je vidět, že stará láska nerezaví a že se mezi nimi po několika letech znovu objevilo silné pouto. Oba zvolili elegantní look. Agáta na sobě měla černé sako a kalhoty s vysokým pasem, k tomu si vzala sexy top a lodičky ve stejné barvě. Miroslav Dopita oblékl bílou košili a šedé sako. Dolní část outfitu byla uvolněnější – modré džíny doplnil o hnědý pásek a boty.

Mohlo by vás zajímat: Módní alarm z cen Emmy 2023: Šaty à la migréna či stánek s párky

Události se účastnila i řada dalších krásek. Nechyběla například ani Eliška Bučková, která si s sebou přivedla majitele autosalonu Radka Váchu. Oba byli ve velice veselém rozpoložení a rozdávali úsměvy na všechny strany. Radek se od modelky nemohl odtrhnout a po celou dobu ji zahrnoval něžnými dotyky a polibky. Eliška vsadila na flitry a celý večer byla nepřehlédnutelná. Její partner byl od hlavy až k patě v černém.

Podívejte se, jak zazářila Eliška Bučková v oblíbené show Máme rádi Česko:

Láska všude kolem

Dalšími hrdličkami byli DJ Andrea Pomeje s přítelem Petrem Plačkem. Krásná Andrea na sobě měla černobílý overal a k tomu vynesla černé boty na vysokém podpatku. Nechybělo ani stejně barevné psaníčko. Její partner oblékl černou košili a taktéž zvolil uvolněnější spodek outfitu. Šedé džíny a černé boty však skvěle ladily k jeho partnerce.

Čtěte také: Touha po kráse ji stála život. Žena šla na zvětšení rtů, krátce nato zemřela

Slavnostní otevření a koktejl si nenechala ujít ani moderátorka a bývalá přítelkyně Jaromíra Jágra Inna Puhajková. Ta dorazila v doprovodu účastníka pěvecké soutěže Adama Janoty. I jim to spolu velice slušelo. Inna měla kožený kabátek hnědé barvy a k tomu černé elegantní kalhoty a rolák. Její partner vsadil na zemité tóny a outfit ladil do hnědé, šedé a černé.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 28. 4. 2024

Nečekaná, ale vítaná finanční pomoc by mohla vést k dlouho očekávaným změnám ve vaší životní situaci, Berani. Možná se rozhodnete přestěhovat nebo se rozhodnete pro méně drastické kroky, jako je přestavba nebo rekonstrukce. Někdo z domácnosti by se mohl odstěhovat nebo by se mohl nastěhovat někdo nový. To všechno jsou velmi pozitivní změny, které ve vašem životě přinesou velké změny.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.