Soutěžící se u Petra navážejí do slabšího Filipa. Grilují ho kvůli zápasu v kleci

Kanapky - Prostřeno! S29 (55)

Páteční vaření u Petra z Jihočeského kraje rozhodne o vítězi tohoto týdne. Petr už je zkušený soutěžící, je tu už potřetí. Přesto jeho jídlo nebude perfektní a soupeři budou přemýšlet, jak by si jídlo ochutili po svém. Co řeknou na čínskou polévku jako z bistra?

Dvaatřicetiletý Petr pracuje jako obsluha čerpací stanice. Soupeře pozve do bytu, kde žije s partnerem a kočkami. Petr je v Prostřeno! už potřetí a ostatním to před bodováním odmítá povědět. Nechce, aby ho kvůli tomu hodnotili jinak. Není divu, taktika tento týden jede ve velkém a pánové nešetří kritikou. Přesto naši "odborníci" netuší, co jsou to předkrmové kanapky. „Zní to jako kapavka,“ tápe Filip. „Představa je úplně nulová o tomhle,“ říká Daniel. Ani Víťa neví a neumí si představit, o čem je řeč. Jen Jindra tuší, že půjde o jednohubky. Petr upeče domácí bagetu, na které servíruje pomazánky. V menu dále slibuje čínskou polévku, kuřecí kapsu se šťouchaným bramborem a tvarohové řezy.

Neznámý předkrm nakonec soutěžící ohodnotí velmi průměrně, pro Jindřicha to bude přímo zklamání. Čínská polévka nebude instantní ze sáčku, ale bude podobná těm, které si můžete dát v čínských bistrech. K dochucení dostanou soutěžící chilli, i tak se jim bude zdát mdlá. Daniel bude solit tak vehementně, až rozmontuje slánku, kterou následně vykoupe v polévce.

Podívejte se, co říká Filip o svém zápasu:

Nejslabší kus u stolu

Po polévce se půjde šmejdit a všichni podle fotek odtuší, že má Petr přítele. Najdou také kalendář s fotkami sexy mužů a pánové se zeptají Filipa, zda se mu to líbí. Nedbají na to, že jim v pondělí Filip sdělil, že o své orientaci s nimi nehodlá mluvit. Přesto to některým leží v hlavě, Víťa soudí, že má rád Filip kluky i holky. Především ho provokuje jeho fialová mikina s nápisem „mám rád sexy taťky“. Filipovi je teprve osmnáct let, baví ho být youtuberem a studuje. Do party starších mužů příliš nezapadl. Ostatní se ale rozhodnou dozvědět se v pátek něco víc. Zřejmě si Filipa vyhledali na internetu a mají otázky. „Já jsem se dozvěděl, že trénuješ a děláš bojové sporty. To bych do tebe neřekl,“ rýpne si Jindřich.

Filip se bude vykrucovat, nechce mluvit o sobě, když má být v hlavní roli hostitel. „Plánuju jít do klece pod nejmenovanou organizací. Je to spíš bizár,“ shrnuje Filip. Pánové by takový zápas chtěli vidět a prosí, ať je mladý influencer pozve na zápas. Je ale jasné, že si z něj dělají legraci. „Filip je nejslabší kus u stolu a je jasné, že si do něj rýpneme. Ale je to jen sranda,“ přiznává Víťa. Jak dopadne celý týden a kdo pod pokličkou najde výhru, sledujte vpodvečer na prima+ a na televizních obrazovkách. Uvidíte, zda Petr nakonec podlehne špatnému svědomí a řekne ostatním o své zkušenosti s natáčením.

Vaříte podle Prostřeno! receptů?

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 6. 5. 2024

Berani, dnes můžete mít potíže s vodovodem, zejména pokud máte velkou kuchyň. Je to příliš složitý problém na to, abyste si s ním poradili sami. Zaplaťte peníze za to, aby se o problém postaral odborník. Ušetří vám to práci a frustraci. Mezitím si nechte dovézt pizzu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.