Staří přátelé opět spolu: Gottová, Csáková a Kolář překvapili emotivní fotkou

Zpěvák Petr Kolář potěšil nejen všechny muzikálové fanoušky, když na svém Instagramu sdílel černobílou fotografii, na které pózuje společně s Ivanou Gottovou a Ilonou Csákovou. Všichni tři se usmívají od ucha k uchu a sálá z nich pozitivní energie. Jak se na nich podepsal zub času a co všechno se u nich za tu dobu změnilo?

Trojice se zná už několik let především z účinkování v muzikálech. Na prknech, která znamenají svět, spolu Ivanna Gottová (46) a Ilona Csáková (51) poprvé vystupovaly v rámci představení Přízrak Londýna. Vdova po zesnulém slavíkovi v něm ztvárnila prostitutku, kterou zavraždil Jack Rozparovač. Premiéru měl tento muzikál v březnu 2015 a ačkoliv si Gottová jako zpěvačka rozhodně nevedla špatně, svou kariéru bohužel následně nerozvíjela.

Manžel Karel Gott a dcery Charlotte Ella a Nelly Sofie pro ni byli vším a nejvíce času tedy investovala do rodiny. O tom, jak to v posledních letech u nich doma vypadalo, si můžete udělat obrázek sami prostřednictvím dokumentu Karel, který mapuje život tohoto fenomenálního českého zpěváka až do jeho posledních dní. V poslední době má však plno starostí kolem dědického řízení, do kterého se vložila nejstarší dcera zpěváka – Dominika Gottová.

Ivanu Gottovou pojí se zpěvačkou Ilonou Csákovou dlouholeté přátelství. Gottová byla dokonce Csákové na svatbě za svědka. Na veselce tenkrát samozřejmě nechyběl ani manžel Karel společně s dcerami. „To se rozumí, že když nás nastávající manželé pozvali, přijedeme všichni. Jen si teď lámeme hlavu se svatebním darem,“ řekl v minulosti Karel Gott pro deník Blesk.

Csáková účinkovala v několika úspěšných muzikálech, jako je například Kleopatra nebo Golem. V poslední době však zaplňovala články bulvárních plátků zejména kvůli svým konspiračním teoriím ohledně očkování a nemoci covid-19. Zpěvačka se netají tím, že se zajímá o ezoteriku a chodí ke kartářce. „Potřebovala jsem si osvětlit a odpovědět na řadu otázek, které mě zajímaly. S černou magií si ale nezahrávám, zajímá mě spíše ezoterika,“ prozradila v minulosti pro Prima Ženy.

Ivana Gottová vzpomíná na Karla Gotta. Zveřejnila neznámou fotku

Setkání v Karlových Varech

Zpěvák Petr Kolář (54) na svůj Instagram před nedávnem publikoval snímek, na kterém je se svými dvěma bývalými kolegyněmi z muzikálu. „Krásné včerejší setkání,“ okomentoval černobílou selfie fotku, kterou vyfotografovala Ivana. Fanoušci je okamžitě zahrnuli pozitivními komentáři.

Kolářův život však v poslední době příliš veselý nebyl. Potýkal se s finančními dluhy a exekucemi, kvůli kterým mimo jiné musel prodat také svou vilu v Uhříněvsi. Mimo to mu skončil vztah s dlouholetou přítelkyní Lenkou. „Teď jsem s novou přítelkyní,“ prozradil pro pořad Showtime sám zpěvák.

Sdílejte článek

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 27. 4. 2024

Při rozhovorech s přáteli nebo kolegy o možných budoucích podnikatelských záměrech byste si mohli dělat poznámky, Berani. Vaše přirozená pečlivost by vám měla dobře posloužit. Důležité je mít přesné záznamy, o kterých budete moci později diskutovat. Jakýkoli nový projekt, který nyní zahájíte, bude pravděpodobně úspěšný, zejména pokud se jedná o psaní, mluvení nebo jinou formu zábavy. Nebojte se případného neúspěchu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.