Celebrity

7. října 2024 19:24

Šarlota Chmelařová

Stropnický se vyjádřil k exmanželce Žilkové: Chtěla poškodit můj vztah s dcerou

Martin Stropnický se po dlouhé době vyjádřil ke svému nevydařenému manželství s herečkou Veronikou Žilkovou. Ačkoliv dlouhou dobu mlčel, nyní promluvil o tom, jak ho jeho bývalá žena měla snahu poškodit a jakým způsobem to ovlivnilo jeho vztahy s dcerou.

O rozvodu Veroniky Žilkové a Martina Stropnického se toho napsalo spoustu. Herec a bývalý diplomat od herečky odešel za jinou ženou, rozešel se s ní e-mailem. Žilková následně o exmanželovi a jejich nevydařeném vztahu veřejně hovořila v médiích. Stropnický se stáhl a situaci nekomentoval. Tentokrát však udělal výjimku a poodhalil trochu ze svého pohledu.

„Když se nějaký vztah rozpadne, je to vždycky velká prohra obou lidí, kterých se to týká. A teď nemluvme o tom, kolik procent zavinil kdo, to vlastně nikdo dohromady neví a myslím, že to nevědí kolikrát ani oni dva,“ sdělil v rozhovoru pro web Novinky.cz. „Objektivita je první věc, která zmizí. A myslím si, že je chyba se k tomu vyjadřovat. Je to výsostně osobní věc, je to bolestivá věc, je to věc, kterou si člověk nepřeje, aby se stala,“ doplnil Stropnický.

„Říkal jsem si, že to musím vydržet.“

Bývalý politik dále v rozhovoru přiznal, že mu některé věci byly bytostně nepříjemné, ale říkal si, že to zkrátka musí vydržet. „Možná vás to mlčení stojí hodně energie, protože máte samozřejmě kolikrát chuť říct: Tak tohle ne! Když jsem si všiml, že třeba někdo jiný a známý měl v té době podobný spor, tak dokud se ten jeden z těch dvou nevyjadřoval, tak to vlastně bylo dobře. V okamžiku, kdy řekne: Již nemohu mlčet, tak s prominutím klesne na úroveň toho člověka, který ho veřejně špinil,“ uvedl Martin důvod, proč se rozhodl svůj vztah veřejně neprobírat.

Mohlo by vás zajímat: Kordula Stropnická bourala a zdemolovala Žilkové auto. Řidičák nemá ani rok

Na celé situaci ho nejvíce mrzí, že se to podepsalo na jeho vztahu s dcerou Kordulou. „Nebylo to příjemné ani pro moje příbuzenstvo nebo pro moje dospělé děti, protože mě to skutečně mělo snahu co nejvíce poškodit a také poškodit můj vztah s dcerou, kterou mám s bývalou ženou, což se, doufám, nepovedlo,“ doufá Stropnický, který zároveň dodal, že dceru neviděl ani neslyšel dva roky.

Podívejte se, jak Kordula Stropnická oslavila 18. narozeniny:

Sdílejte článek
Štítky Veronika Žilková vztahy Martin Stropnický Kordula Stropnická rozvod celebrity

Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 8. 10. 2024

Ve vzduchu je spousta transformační energie, kterou byste měli využít. Možná jste příznivci diety, kterou zahájíte zítra. Když přijde zítřek a je tu obrovské jídlo v podobě pizzy, limonády a hranolků, najednou dieta opět začne zítra. Využijte silnou energii dnešního dne, abyste se tohoto návyku zbavili a provedli ve svém životě skutečnou změnu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.