Celebrity

9. října 2024 14:05

Tomáš Durčák

Syn Ralfa Schumachera o traumatickém dětství: Matka chtěla zabít sebe i mě, napadla i otce

Schumacherovi se v poslední době objevují v médiích častěji, než by zřejmě sami chtěli. Rodina, která proslula zcela striktní ochranou svého soukromí, si dnes místo toho na veřejnosti pere své špinavé prádlo. Do sporu Ralfa Schumachera a jeho exmanželky Cory nyní vstoupil i jejich syn, který o své matce zveřejnil šokující informace.

Zatímco v uplynulých třinácti letech se rodina Schumacherů snažila působit, pokud možno, co nejméně nápadně, nyní se z nějakého důvodu zřejmě rozhodli k pravému opaku. V posledních měsících na sebe totiž pravidelně strhávají velkou pozornost a vše nasvědčuje tomu, že s tím jen tak neskončí.

Bratr sedminásobného mistra světa Formule 1 Ralf Schumacher vše tak trochu odstartoval 14. července letošního roku, když se odhodlal k veřejnému coming-outu a oznámení, že je gay. To vzbudilo poprask nejen kvůli jeho příjmení, ale také proto, že byl dříve ženatý s modelkou Corou-Caroline Brinkmann, s níž má dnes již dospělého dvaadvacetiletého syna Davida, jenž jde v závodnických šlépějích táty a jeho slavnějšího bratra Michaela.

A právě exmanželka se rozhodla nenechat celou věc bez svého komentáře. Německým médiím proto řekla, že o jeho homosexualitě vůbec nevěděla, i když jisté náznaky v minulosti byly a opakovaně se jej na to ptala. Prohlásila také, že má nyní pochybnosti, zda ji Ralf vůbec někdy miloval, nezahýbal jí s jinými muži a vlastně ji nevyužil jen k tomu, aby si pořídil syna.

Tím však dala do pohybu kauzu, která de facto běží dodnes. Jako první se ozval sám Ralf, který na svém Instagramu sdílel soukromé zprávy mezi Corou a jeho současným partnerem z roku 2023, z nichž je patrné, že jeho exmanželka o homosexualitě Schumachera musela minimálně rok před jeho coming-outem vědět. Pak svůj příspěvek ale raději smazal. Na to konto se opět ozvala exmanželka, která se stala obětí haterů i osočování, že její sňatek s Ralfem byl ve skutečnosti od začátku domluvený.

Společný syn bývalých manželů David až do nynějška spor rodičů odmítal jakkoli komentovat. Jeho matka Cora i babička a Schumacherova tchýně Ingrid Brinkmann však do médií začaly mimo jiné hovořit o intimních detailech z manželství. „Samozřejmě, že s Corou spal. Proto jsme si všichni mysleli, že je to ošklivá fáma, že je Ralf gay,“ řekla mimo jiné Ingrid pro deník Bild. Nyní se zdá, že synovi bouchly saze a rozhodl se zveřejnit šokující detaily o své matce i svém dětství.

David Schumacher popsal, jak chtěla matka zabít sebe i jeho

Ve svých stories na Instagramu zveřejnil obsáhlé prohlášení, které také posléze smazal. Podle všeho proto, že mu přišlo varování od právníka matky. Řada fanoušků si jej však stihla vyfotit a nyní koluje po sociálních sítích. „Ohledně rodinných záležitostí jsem původně nechtěl nic říkat, protože naše soukromé spory nemají na veřejnosti co dělat. Moje matka však celou věc odmítá uzavřít poklidně, a tak mi nedává jinou možnost, než to celé ukončit: Upřímně, chci jen v klidu a míru žít svůj život a dosáhnout svých cílů, aniž by se mě novináři pořád dokola ptali na vše, z čeho mě a mého otce matka obviňuje,“ začal David Schumacher svůj text.

„Moje matka naneštěstí odjakživa – nebo aspoň co já pamatuji – trpí psychickými problémy. Když mi bylo čtyři nebo pět let, chtěla mě posadit na místo spolujezdce a rozjet se se mnou v autě proti stromu, aby vše ukončila. Naštěstí s námi tehdy byl blízký rodinný přítel, který schoval všechny klíče od aut, abychom se do žádného z vozů nedostali,“ popsal synovec Michaela Schumachera, jak jeho matka údajně chtěla spáchat sebevraždu, a přitom zabít i jeho. Dále popsal také dovolenou s ní ve svých 13 letech, kdy se nervově zhroutila a musela být hospitalizována v blázinci. Tím však problémy neskončily.

David Schumacher musel údajně na naléhání matčina advokáta svá stories smazat. Přesto nyní kolují po sociálních sítích:

Výhružky a zásah policie kvůli fyzickému napadení

„Když se rodiče v roce 2015 rozvedli, matka mi vyhrožovala, že pokud nebudu žít s ní, překazí mi můj životní sen – tedy sen o tom stát se závodním pilotem – a nepodepíše žádné další dokumenty, které byly nutné vzhledem ke střídavé péči obou rodičů,“ popsal dále David nelehký vztah se svou matkou. I přes její výhružky však podle něj nebyla většinu času dostatečně mentálně stabilní, aby se o něj starala, a tak často utíkal k otci.  „Došlo dokonce k incidentu, kdy mě chtěla proti mé vůli od táty odvézt. Vše se zvrhlo tak moc, že jsme museli zavolat policii, protože otce fyzicky napadla a nepřestávala ho mlátit,“ popsal hrůzou scénu z dospívání syn Ralfa Schumachera.

David dále popsal, že matce dal už několikrát druhou šanci a snažil se vztah s ní napravit, ale bezvýsledně. Za hlavního viníka považuje její křehké mentální zdraví, které je jako na houpačce. „Její neustálé obviňování otce z toho, že mě proti ní naočkoval, nemají s pravdou nic společného. Táta se naopak vždycky snažil dělat maximum pro to, abych měl s matkou dobrý vztah. Celé roky mi zas a znovu opakoval, abych jí dal další šanci,“ obhajuje David svého otce. Současné chování matky naopak označil za ostudné. „Prosím, nechej nás už konečně na pokoji, ať můžeme žít své životy – a my tě taky necháme být!“ vyzval na závěr mladý Schumacher svou matku.

Vážný konflikt spojený s domácím násilím a vzájemným osočováním nyní řeší také známý imitátor Petr Jablonský a jeho partnerka Lucie Ottová:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 18. 10. 2024

Cesty se budou pravděpodobně potýkat s mechanickými potížemi a zpožděními všeho druhu. Nakonec se do cíle dostanete, ale budete muset být trpěliví. Pokud míříte na letiště, nezapomeňte si s sebou vzít dlouhou knihu, aby bylo čekání snesitelnější. Pokud míříte jen přes město, vezměte si s sebou oblíbenou hudbu, která vám zlepší náladu.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.