Celebrity

17. září 2024 06:30

David Laštovka

Topmodelka Sklenaříková porodila před padesátkou. Toužili po ní Delon i Depardieu

Slovenská topmodelka Adriana Sklenaříková, která 17. září slaví 53. narozeniny, dokazuje, že věk je pouze číslo. Stárne s grácií a stále si uchovává svůj půvab a šarm, který zaujal i světové herecké hvězdy. Jaké je její soukromí?

Jedna z nejúspěšnějších světových modelek Adriana Sklenaříková původně měla v plánu stát se lékařkou. Ve třetím ročníku medicíny však přerušila studia a začala se naplno věnovat modelingu. V roce 1998 byla zapsána do Guinnessovy knihy rekordů jako modelka s nejdelšími dolními končetinami na světě, dlouhými 124 cm.

Mohlo vám uniknout: Jak vypadají a co dělají manželky slavných českých herců, kteří žijí v ústraní?

S Pavlem Křížem v básnicích

Díky svému půvabu a šarmu se stala i příležitostnou herečkou. V roce 2004 ve filmu Jak básníci neztrácejí naději ztvárnila postavu majitelky kadeřnického salonu Krásnou. Roli jí nabídl producent Miloslav Šmídmajer, který o ní předtím natáčel dokument. „Tuto práci jsem velmi ráda přijala, na těch filmech jsem vyrůstala. Jsou moje mládí,“ přiblížila tehdy redaktorovi webu Prima Ženy.

Dvořili se jí Delon i Depardieu

O čtyři roky později přišla nabídka od světové filmové produkce a sice do komedie Asterix a Olympijské hry. V něm si Adriana zahrála mladou ženu, která láskyplně pečuje o staříka Kmetixe. Na place se potkala s plejádou hereckých hvězd, mimo jiné i s Gérardem Depardieu nebo s Alainem Delonem. Oba slavní pánové na ní mohli oči nechat a z její krásy byli okouzleni.

První manželství skončilo rozvodem

Prvním manželem Adriany Sklenaříkové byl o rok starší francouzský fotbalista Christian Karembeu. Bezdětné manželství po třinácti letech skončilo rozvodem. Podruhé se vdala v létě roku 2014 za marockého podnikatele Arama Ohaniana.

Rodila téměř ve 47 letech

Čtyři roky po svatbě se jim narodila dcera Nina. Adriana ji přivedla na svět ve svých téměř 47 letech. Pozdní těhotenství si maximálně užívala, ale musela překonat i komplikace, které nastaly. První čtyři měsíce kvůli nevolnostem nemohla nic jíst a vážně hrozilo, že jí budou muset dávat umělou výživu. Vše se v dobré obrátilo až v pátém měsíci těhotenství.

Čtěte také: Šokující přiznání Adriany Sklenaříkové: Můj otec je psychopat, chtěla jsem ho zabít

Se svou dnes už šestiletou holčičkou si užívá každý den. Mateřství ji natolik uchvátilo, že by dceři ráda pořídila další sourozence. Pokud to nevyjde přirozenou cestou, v plánu má adopci.

Gérard Depardieu byl letos obviněn ze sexuálního napadení:


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 19. 9. 2024

Berani, dnes byste se mohli věnovat psaní, možná tvůrčímu nebo dopisovému. Ať už to bude cokoli, může se stát, že vám vyjdou jen pochmurné zprávy o tom, co se právě děje. To nemusí odrážet váš skutečný stav mysli. Pokud vás nenapadá nic příjemného, o čem byste mohli psát, možná raději počkejte na později.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.