Tyranosauří breakdance. Pravěký tanečník pobavil navzdory nedostatku vzduchu

Tancující tyranosaurus – Česko Slovensko má talent XI (13)

Dinosaurus rozhodně není typický bavič a záruka dobré zábavy. O to víc tyranosaurus Tibor překvapil v talentové soutěži skvělou show. Nad jeho tanečními kreacemi se diváci i porotci chvílemi podivovali, chvílemi popadali smíchy za břicho. Podívejte se na extra ukázky.

Málokteré vystoupení pobavilo tak moc jako tancující dinosaurus. Do známé talentové soutěže vtrhl bez dlouhého povídání. Nebylo ho ani třeba. Obrovský nafukovací kostým pravěkého tyranosaura, který naháněl hrůzu ostatním tvorům již před miliony let a v současnosti s oblibou děsí diváky na plátnech kin, vypovídal za vše.

„Na jak dlouho máte vzduch?“ nabízela se otázka čtyřicetiletého porotce Jakuba Prachaře. „Když mluvím, tak na patnáct minut. Když se hýbu, tak na tři,“ odpověděl Tibor v show Česko Slovensko má talent, na jejíž poslední castingové kolo se můžete těšit v neděli večer na Primě. Ačkoliv se dalo předpokládat, že kromě ztíženého přísunu vzduchu se bude Tiborovi v kostýmu špatně pohybovat, ukázal pravý opak a překvapil celou plejádou tanečních kreací.

Na pódiu skákal, přetáčel se, vrtěl mohutným pozadím s ocasem. Předvedl tyranosauří breakdance a na žádost zpěvačky Marty Jandové, jejíž radou do života se řídí jedna ze soutěžících, vysekl i hvězdu. Rozesmál ale také radostnými výskoky, když ho porotci chválili za skvělé zábavné číslo, na které se můžete podívat zpětně na prima+. „Navíc to bylo na jeden nádech,“ usmíval se Prachař. Své ano mu dal dokonce obávaný kat Jaro Slávik, přestože se tomu sám vzpíral. Tancující dinosaurus byl ale natolik okouzlující, že mu podlehl i on.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 30. 4. 2024

Berani, tento den nemusí být zrovna nejenergičtější. V poslední době jste tvrdě pracovali a vaše tělo potřebuje čas na doplnění energie. Travte nějaký čas v klidu doma. Schoulete se s čajem a dobrou knihou a nechte svou mysl cestovat, kam chce. I když vaše tělo zpomaluje, vaše mysl je aktivnější než kdy jindy. Mohl by to být plodný čas pro strategické tvůrčí změny, které byste chtěli provést doma nebo v práci.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.